i could be the one

Litt over to måneder etter at den meget sterkt etterlengtede originalen ble sluppet, kommer det nå en liten pakke med tre remixer av Avicii og Nicky Romeros superhit I Could Be The One. Dette er relativt ukjente navn som står bak remixene her, med kanskje et unntak av John Christian som nylig samarbeidet med Nicky Romero på Same ManHer leverer han en hard electro-inspirert remix med store synther og små riff av wobble-bass.

Dank USA disker opp med en dubstep remix av låta, og noe særlig mer er det vel ikke å si. Vet ikke helt hvorfor de ville ha med denne remixen da den høres mer ut som en bootleg enn en offisiell remix, men den har sikkert et bruksområde.

Den siste remixen er det Bent Collective som står for, en trio som til nå har vært ukjent for meg. Den består av en israeler, en belgier og en italiener, og mon tro om det er nettopp dette spekteret av nasjonaliteter som gjør denne remixen så herlig balanse? De gir låta en helt ny feeling med sin techy big-room sound som kler melodien utrolig godt. Denne type house hørte vi mye av for to-tre år siden, samtidig som det er noe med denne produksjonen som gjør den litt unik. Jeg foretrekker nok dub-versjonen her da vokalen virker litt påtvunget enkelte steder i den «vanlige» remixen. Jeg er sikker på at vi får høre mye mer av disse gutta fremover dersom de leverer like sterkt som de gjør her.

Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One (John Christian Remix) Electro Beatport

Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One (Dank USA Remix) Dubstep Beatport

Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One (Bent Collective Remix) Progressive Hot Beatport

Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One (Bent Collective Dub) Progressive Hot Beatport