Beatport link

Hot Chip – How Do You Do (Todd Terje Remix) Indie Dance/Nu-Disco Hot

Vi i housebloggen føler vi er flinke til å hype og gi støtte til norske produsenter. CLMD har fått sin dose av oppmerksomhet, Savant  har vi skrytt mye av og Fehrplay sin EP på Pryda Friends fra tidligere i sommer fikk stor spalteplass. Men jeg har lenge følt det er én som mangler. Muligens den beste og mest suksessrike produsenten Norge har avlet frem noensinne. Jeg snakker selvfølgelig om Mjøndalens store sønn, Todd Terje. Var det en ting jeg ble overrasket over da jeg begynte å diskutere elektronisk musikk med folk utenfor Norge var det hvor stort navn Todd Terje faktisk er i utlandet. De snakker om han som om en produsent som ikke kan gjøre feil, en produsent som har sin egen unike sound, en produsent som leverer solide produksjoner og remixer gang, på gang, på gang. Fjorårets Ragysh er en av mine favorittlåter noensinne, og hans store hit fra i vinter, Inspector Norse, er i følge Resident Advisor den låta som har blitt chartet nest flest ganger i 2012!

Når Todd Terje nå remixer electropopbandet Hot Chips How Do You Dogjør han det med stil. Da jeg hørte previewen av låta for første gang ropte jeg høyt for meg selv; «For en vanvittig kul låt!». Låta har en herlig blanding av arpeggioer og en fengende groovy basslinje. Låta går i tillegg som hånd i hanske med vokalene fra originalen. Jeg føler dette er en låt som bør appellere til alle våre lesere. Den har den fengende melodien og de sterke vokalene for at vårt mer kommerse publikum skal like den. I tillegg har den dybden og kreativiteten som gjør at det kiler i ørene til underground-freaks som meg.

Det er en grunn til at jeg har lagt ved en Beatport-lenke. Liker du låta så gjør du som meg og kjøper den. Denne låta er lett verdt de ca. 20 kronene. La oss vise Norge at også bra musikk fra Mjøndalen kan selge!