Er bare helt typisk at når man blir superopptatt med jobb i en ukes tid at kvalitetselectroen ramler inn i bøtter og spann. Her er noen godbiter som har blitt sluppet den siste tiden.

 

Monophonix – Nudge (Original Mix) Electro

Wolfgang Gartner – Flexx (Monophonix Bootleg) Electro

Duoen ‘Custom Drops’ startet for en kort tid tilbake Cyberloud Records sammen med en tredje produsent, ‘Bazeda’. De tre guttene styrer nå labelet, og gir sammen ut Electro House under navnet Monophonix. Produksjonene har hatt preg av melodiske folkemusikkinpirerte breaks som løfter stemningen og passer perfekt med et bouncy complextroskall. Er du lei av complextrolåter som bare blir et hav av sammensatte lyder uten en god melodi i grunn, er dette absoulutt en trio du bør følge med på i fremtiden.

  Booka Shade – Honeyslave (Beltek Remix) Electro

Jeg så kjapt på hva som var å finne på Beatports top 100 for Electro House som jeg ikke hadde fått med meg. Der var jaggu meg denne låten som fikk meg til å klø meg i skallen. Beltek leverer altså en fullverdig Electro House -remix av Honeyslave. Dette beviser egentlig bare atter en gang hvor vanvittig stort talent Sloveneren innehaver.

Karetus, Sue Cho – Dance No More (Original Mix) Electro

Mer inspirerende complextroarrangement finner man slett ikke under hver eneste stein man vender. Den portugisiske duoen leverer knallsterkt i deres seneste utgivelse, hvor de også tar med seg electrohousedronning Sue Cho til å bidra med vokalspor. Jeg, som personlig er en stor complextroentusiast og føler at jeg klarer å lete frem låtene som skiller seg ut, ble faktisk helt satt ut av det vanvittige arbeidet bak denne låten. Må høres hvis du er tom for ideer til din neste complextroproduksjon. :)