light dark

En post for oss som elsker mørk og melodisk house

Taisuke Chiba – Himawari (Original Mix) Deep House Beatport Hot

For en overraskelse denne låta var! Jeg skulle bare ta en kjapp sjekk på Beatport for å finne noen låter å ta med i en post med Andre Sobotas nye EP, og så snublet jeg over denne. Riktig nok var den fra Hernan Cattaneos Sudbeat Music, et label jeg liker veldig godt, men jeg hadde aldri hørt om produsenten før. Et kjapt søk viste at dette var Taisuke Chibas første slipp. Litt av en debut! Himawari er en meget rolig og dyp houselåt med en herlig mørk stemning og flott blanding av piano og strenger som gjør opp en vakker melodi. Eneste kritikk jeg har av låta er at jeg føler den slutter litt for brått. En sånn låt kan godt være rundt ti minutter lang uten at det blir kjedelig. Taisuke Chiba kunne lett rundet av med en lenger outro, men det ødelegger ikke så altfor mye. Postens store låt!

Andre Sobota – Saviour (Original Club Mix) Progressive House Beatport

Andre Sobota – Technicolour (Original Club Mix) Progressive House Beatport

Var opprinnelig ganske skeptisk til dette slippet fra Andre Sobota. Ikke på grunn av produsenten, som har imponert, men på grunn av at Toolroom Records ikke akkurat har levert gull og grønne skoger dette året. Jeg må si jeg fikk så hatten passet for mine fordommer. Denne EPen er like bra som den han leverte på Pryda Friends i sommer. Både Saviour og Technicolour er to flotte proglåter som det er meget synd ikke får noe særlig oppmerksomhet opp i alle generiske «bangere» som slippes om dagen.

Guy Mantzur & Sahar Z – Things Like Us (Original Mix) Techno Beatport

Guy J – Sahara (Dub Mix) Techno Beatport

Og så en liten utfordring til våre kjære lesere. Dette er et par låter som var med i den aller første Kazantip-kompilasjonen som ble sluppet denne uken. Kazantip er en festival som går av stabelen hvert eneste år på Krim i Ukraina. Selv om begge låtene er markert som technolåter er de relativt like de andre låtene i posten, bare litt mørkere og litt hardere. Hvem vet, kanskje du liker det?