Henry Land – Runaway (Remixes)

30/10/2016 08:46 | Deep House, Future bass, Musikk, Norsk, Remix | | med Comments Off on Henry Land – Runaway (Remixes)

remix_henry_land_oda2

Henry Land – Runaway (Remixer)

Tidlig i sommer slapp den norske artisten Henry Land sin første singel ved navnet “Runaway”. Etter mange populære remixer av blant annet B.O.B, Ariande Grande og 2PAC, har han allerede en god CV med flere topplaseringer på det prestisjetunge liste-nettstedet The Hype Machine.

Singelen gikk rett til topps på Spotify,under chart-listen” Norway viral 50″, og er pr dags dato på topp 20-listen i Sveits.

På Fredag kom remixpakken ut, og flere av norges største produsent-talenter gjort sin signatur på låten, for å gjøre orginalen enda litt bedre.

CS er førstemann ut, og han ble for alvor kjent da hans “Welcome To Paradise” collab med Miskeyz slo igjennom på Soundcloud og rundet godt over millionen avspillinger.

Pegato er også en å se opp for, og har det siste året leverte klasseproduksjon på klasseproduksjon, og har en unik og lovende sound, som det er lett å bli glad i.

Sistenevnte Bcanic setter sitt future bass preg på låten, og han har allerede klart å med sin remix av “Runaway” avspilt på Don Diablo sitt radioshow “Hexagon”.

Hva mener du?