Oxia – Harmonie (Original Mix) Deep House Hot

Oxia – Flying Over Time (Original Mix) Deep House

Oxia, kanskje eller mest kjent for sine fantastiske techno produksjoner, leverer en glimrende og ikke minst overraskende EP på InFine. Først og fremst er Harmonie og Flying Over Time to vidt forskjellige låter stilmessig, men tilfører på den måten en ekstra god dybde i relasen. Der hvor Harmonie preges av Oxia’s ordinære stil med drømmende techno synther og dybe basslines, pakker franskmannen Flying Over Time inn i en lettere, nesten beach house preget sound. Merkelig kombo kanskje, men de utfyller hverandre meget godt. 

Patrick Kunkel & C-Rock – The Secret Of Happiness (Pele & Shawnecy Remix) Tech House Hot

Denne låta er det siste våpenet i Suara’s arsenal, hvor Patrick Kunkel & C-Rock’s låt, The Secret Of Happiness for en real overhaling av Pele & Shawnecy. Denne duoen produserer jevnlig tech låter en smule utenfor det tradisjonelle lydbildet som for eksempel Ant Brooks representerer. Her får vi servert en liten hybrid låt hvor en stram, snerten bassline med et funky preg over seg tar hovedrollen i låta. Perfekt for gulvet.  

Ant Brooks – Whassup (Original Mix) Tech House

Alle her som har en viss anelse om hvem Ant Brooks er, gjenkjenner soundet hans anytime, anywhere: Pumpende og heseblesende tech house uten altfor kompleks struktur, men som gjengjeldes med vanvittige mengder energi. Låtene hans regelrett ødelegger de kommersielle gulvene overalt i verden. Whassup er kanskje hans beste verk på en god stund nå og det gleder meg å se Ant Brooks tilbake i sitt rette element.