Ruby Rose & Gary Go – Guilty Pleasure (Ken Loi Remix) Progressive

Stilig remix fra Ken Loi og jeg tror først og fremst jeg liker den fordi den ikke høres ut som alt det andre som blir utgitt om dagen. Den tilfører ikke nødvendigvis ikke noe nytt, men bare det at den er annerledes og forfriskende gjør at den fortjener å bli nevnt. Samkjøret med melodi og vokal er ikke helt på topp, men droppet smeller hardt, er veldig ukomplekst og blir ikke masete. Verdt en lytt!

Husman – E.D.M. (Original Mix) Trance

Husman har hatt en del fete produksjoner hittil og dette er kanskje hans beste. E.D.M. er en spesiell låt som har et tungt dropp veldig tidlig i låten som på mange måter minner om bermen av beinhard nederlandsk prog house om dagen. Men etter dette er ferdig går låten over i et melodisk breakdown før det hele driver videre i en Arty lignende stil.

Mat Zo – I Never Knew (Original Mix) Progressive

Matan Zohar la ut denne gratis på facebook i går og det må mildt sagt sies å være et av hans mer spesielle verk. Den har selvfølgelig en helt sinnsyk basslinje slik han alltid pleier å ha akkompagniert av et synth stab som går synkront med kicket. Sampelet han har brukt i breaket er flott og jeg skulle gjerne hørt at dette ble brukt flere steder i låten. Håper virkelig han gir ut nye nytt snart, siden en snart utbrent scene trenger sårt flere originale produksjoner ala Mat Zos!

Moguai – U Know Y (DJ Haipa Remix) House

Vokalsampelet fra Ellis Ds My Loleatta (Dish Apella) er godt brukt i house. Her er det DJ Haipa som har laget en remix av Moguias slager i en stil som kan minne om f.eks Chocolate Puma. House i hardere slag med andre ord.

Grada – Give A Bit (Original Mix) House

Lag litt house, sleng inn et disco sample, kutt det opp og repeter. Funker hver gang. Her er det Amanda Lears Enigma (Give A Bit Of Hmm To Me) som har fått gjennomgå.

Pyramyth – Rubber Kangaroo (Original Mix) Moombahcore

En sjanger som fortsetter å fascinere meg med tidvis vanvittig kule produksjoner. Pyramyth er en av de mest spennende nye produsentene og Rubber Kangaroo er en knallfet låt. Bland dubstep med complextro og kjør det i 110 BPM så får du dette.