Guetta kommer til Bergen og DU kan få henge med han!

den august 9 | av | med 2 kommentarer

guetta_1080

18. august er datoen alle danseglade burde merke seg. Selveste David Guetta kommer til Bergen. I tillegg gir Housebloggen bort 2 Golden Circle-billetter, og vinneren får møte Guetta på konserten!!!

Guetta gjorde DJ-ing til sin livsstil da han var 14 år. Nå, 31 år senere har han allerede rukket å være fast inventar på Ibiza i en mannsalder. I de senere årene har han satset veldig kommersielt, og det med stort hell. Etter samarbeid med artister som Usher, Snoop Dogg, Ne-Yo og Kelly Rowland (for å nevne noen få) kan han påta seg mye av æren for kommersialiseringen av housen de siste årene.

Billetter til konserten får du kjøpt her!!

Med tosifret antall millioner solgte album, milliarder av avspillinger på YouTube  og utallige radiohits kan man trygt si at dette er en ekte verdensstjerne. Det toppet seg virkelig for franskmannen i 2011 da han sto øverst på listene til DJ Mag Top 100. 18. august entrer han for første gang scenen i Bergen, og det forventes fulle hus og fantastisk stemning! David Guetta legger stor vekt på det visuelle i sine konserter, og vakrere omgivelser enn Bergenhus Festning er det vanskelig å tenke seg når mørket siger på.

Som skrevet over gir Housebloggen ut 2 Golden Circle-billetter til én heldig vinner, og ikke nok med det; DU og den du tar med deg får møte David Guetta backstage!!

 Delta i konkurransen her!!! (konkurranse ferdig).


—> Oppdatering <—
Vinneren er trukket. Den heldige ble Kyrre Gørvell-Dahll.
Vi håper han koser seg gløgg på årets konsert i Bergen og får et fint møte med Guetta:)

Si din mening!