Godt & Blandet

23/4/2016 18:36 | Deep House, Electro, Future bass, Musikk, Norsk, Progressive, Tropical House | | med Comments Off on Godt & Blandet

GB_brann_bilde

Det er lørdag og kveldens spillelister er i ferd med å bli satt sammen. De fleste på denne listen er enten på Spotify eller gratis for nedlasting, så tar med deg disse godsakene, og gjør deg klar for fest.

Flume – Say It feat. Tove Lo

Når australske Flume kommer med ny musikk, er det bare å slippe alt du holder i henda, ta på deg et bedre headsett og trykke play. Det er svært sjeldent han skuffer, og heller ikke denne gang. Nå har han fått med seg svenske Tove Lo på laget, og gjør en flott låt med “Say It”.

Spotify / iTunes

Mako – Into The Sunset

Los Angeles duoen Mako har laget nydelig musikk i flere år, og vi i Housebloggen syntes de er ganske undervurderte. En av våre første kjærligheter var “Beam“, før de fulgte opp med “Our Story“, “Sunburst“, “I Won’t Let You Walk Away” og “Children Of The Wild” med Steve Angello. Mako gir deg alltid valuta og deres slagord er “Music for heart and feet”.

Spotify / iTunes

 

Years – The End

Den norske produsenten Lars har etablert seg som en stødig artist, og vi kan nevne offisielle remixer for Galantis, Axwell^Ingrosso og Armin Van Buuren. Han kan også lage flotte orginal-låter og det beviser han med sin helt ferske produksjon “The End”. Sterke vokalprestasjoner fra Ivar Lisinski og vanvittig sterkt og progressivt drop fra nordmannen!

     Spotify / iTunes

Gina Kushka – Bring It Down (Dillistone Remix)

Den britiske artisten Gina Kushka gikk nesten i bakken når hun først hørte hva produsenten Dillistone hadde gjort med hennes orginal-låt. Dillonstones sin remix får det beste ut av Gina sin vokal. Melodiøst og råfrekk future bass sounds får oss godt humør denne lørdagen!

Gratis nedlastning

 

RL Grime – Aurora (NGHTMRE Remix)

Både RL Grime og NGHTMRE begynner å bli kjente navn for trap elskere, og det hadde vært en drøm å fått ett samarbeid. Det starter litt da NGHTMRE gjør en helt sjuk vinkling av “Aurora”. Hør og nyt!

Gratis nedlastning

 

TRXD – Wherever You Go (feat. Hilde)

Den norske duoen fra Kristiansand har tatt internett med storm, og deres tolkning av både Justin Bieber og Adele gikk viralt. Nå er de endelig ute med sin første singel, sammen med vokalisten Hilde. Vakre sommerlige toner, og en låt vi anbefaler deg å adde i dine favorittlister.

Spotify / iTunes

Adam Foster feat. Monty Wells – Daylight (Radio Mix)

“Daylight” låten fra Adam Foster & Monty Wells har samlet de beste ingrediensene for å lage en flott låt: vakre pianotoner, deep house melodi og samtidig en chill vibe igjennom låten. Det er da ikke rart at store artister som Tiesto, Don Diablo og EDX supporter denne sykt sommerlige låta. Mmmmmmmmmm!

Daylight er ikke tilgjengelig på digitale strømmetjenester før 6. mai (oppdateres).

 

Sandovall – Unwind (Sokko Remix)

Det er ikke lenge siden Housebloggen nevnte Sokko og hans lysende framtid som musiker. Tviler blir ikke noe mindre når han leverer en slik flott remix av Sandovall sin “Unwind”.

Gratis nedlastning

 

Hva mener du?