Chocolate Puma & Gregor Salto – Gimme Sum (Original Mix) House Hot

Både Chocolate Puma og Gregor Salto har lenge vært store favoritter av meg, og det er ikke uten grunn. Det står respekt av over 20 år (CP) år med kvalitetsproduksjoner. Med Gimme Sum beveger nederlandske samarbeidet seg over på en drøyt dirty og acid-ish låt som jeg vil tro ligger nærmest Gregor Salto’s stil. Droppet på rundt tre minutter – wow. Det er bare å lukke øynene og forestille seg hvor hardt det smeller inne på en klubb. Floor mover!

John Dahlback – Zeus (Original Mix) Electro Hot

Dahlback, Dahlback, Dahlback. Nok en gang leverer du en produksjon som er meget bra, og som sikkert ikke for oppmerksomheten den fortjener (dog er denne gitt ut på Sander van Doorns label Doorn Records). Tror jeg snakker for mange når jeg sier at jeg håper han får det virkelige bruddet snart og tar steget opp i eliten av DJs og produsenter, for det fortjener han. Zeus er en briljant produsert, superskitten electro-stomper med det lille ekstra som kan gjøre stor, stor skade på dansegulvene.

 Agnes – One Last Time (John Dahlback Remix) Progressive

Som jeg sa over, en knallbra produsent som mestrer de fleste sjangre. Her remixes svenske Agnes i en litt mer bumpy og kommersiell stil. Jeg liker det, og tror det kommer til å funke knallbra ute. Breaket er kanskje litt vel tamt, men også ganske fint.