Jay Lumen – Get Ready (Original Mix) Tech

Jay Lumen & Gary Beck – Tell Us Brother (Original Mix) Tech

Jay Lumen – Not Like That (Original Mix) Tech

Jay Lumen på 100% Pure bruker å være en suksessfull oppskrift. Sammen har de gitt oss godlåter som Teach UsNight Glasses og As One. Nå er ungareren tilbake på 2000 and One sitt label med tre heftige tech houselåter. De som har hørt noe av Jay Lumen vet hva de har i vente. Straight forward tung tech house er varemerket hans og han går ikke bort fra suksessoppskriften her for å si det sånn. Det er simpelt, men det er umulig å ikke bli revet med av de techy rytmene og den groovy bassen.

Get Ready er en klassisk tech houselåt i beste Jay Lumen-stil. Tunge techy rytmer komplimenteres av en dyp og rough basslinje og herlige vokalsamples. En skikkelig «banging» tech houselåt! Jay Lumen har også fått med seg Gary Beck på Tell Us Brother. Sammen produserte de Strange Fruit for Drumcode tidligere i sommer og den låta er foreløpig labelets best solgte i år. Man merker at Gary Beck er med på låta fordi den har mye større technopreg over seg enn de to andre låtene på EPen. Not Like That er kanskje den låta på EPen som går mest vekk fra de faste rammene for her hører jeg faktisk en liten antydning til synther og melodi i breakdownet.

Det er få produsenter som klarer å gjøre det simple og klassiske så fresht og spennende, Jay Lumen er en av de. Vil ikke sette Hot på noen av låtene fordi jeg føler alle låtene er like bra, og det bør være ditt øre som bestemmer hvilken låt som er din favoritt.