Sunfreakz ft. Andrea Britton – Counting Down The Days (Axwell Vocal Mix) House
Leken sommerhit som burde passe de fleste, signert superprodusent Axwell. Alt denne mannen tar i blir til gull, og denne låten står som sommerlåten over alle for ganske mange.

Daft Punk- Harder Faster Better Stonger (Deadmau5 2007 Edit) Electro
Deadmau5 oppdaterte denne klassikeren uten å «ødelegge» orignalen. En av grunnene til at karrieren hans tok av så raskt som den gjorde.. hvertfall i følge han selv. Selv om denne remixen aldri noen offisiell release, men ble spredt som ild i tørt gress over hele verden, og plutselig var en tidligere ukjent kanadier som kalte seg «Deadmau5″ på alles lepper.

Deadmau5 – Strobe (Original Mix) Progressive Future Classic
En storslått symfoni, ingenting mindre. Introen er vakker, storslagen, og har en hypnotisk effekt som suger deg inn i låta. Den gir meg gåsehud hver gang. Progressive med mye electro i seg! Club Editen ligger i kommentarfeltet, for de som vil ha låta uten den lange introen (shame on you!)

Underworld – Born Slippy 2008 (Joe K vs Beto Dias Remix) Progressive Classic
En av de store låtene i 2008. En remix av Underworlds gamle klassiker, med verdens nydeligste break. Det har vært mange remixer, edits og tull av denne låta, men dette er en av de bedre.

Steve Angello & Laidback Luke – Show Me Love feat. Robin S (Extended Mix) House Classic
Steve Angello & Laidback Luke oppdaterte denne velkjente klassikeren til en moderne festivalbanger. Bør være velkjent for de fleste. Gull!

Aaron Studt – Nice Boys (Adam K & Soha Remix) Electro
Tunge, men samtidig lekne beats og melodier av Adam K & Soha! Electrobanger med godt humør! Adam K har gang på gang vist at han mestrer alle sjangrer. Det er bare synd han ikke er så produktiv som han burde vært..