Wolfgang Gartner – Wolfgang’s 5th Symphony (Original Mix) Electro
Dette er Beatports mest nedlastede låt for 2009, og den er virkelig et mesterverk uten sidestykke. Vill electroremix av den klassiske 5th Symphony, på en måte bare Wolfgang Gartner kan gjøre.

Daft Punk – One More Time (Original Mix) House Classic
Denne burde vel egentlig ikke trenge noen introduksjon.. Verdens mest kjente houselåt, vil jeg tro. Tidløs klassiker som vil leve for evig!

Fragma – Tocas Miracle (Inpetto Remix) Progressive
Inpetto er en av mesterne av progressiv house. Dette er hans største hit, som fikk fart på karrieren hans tilbake i 2008.

De Bos – On The Run (Ralvero Get Down Remix) Electro
Denne er så hard at man begynner å gråte litt om man spiller den på ordentlig anlegg. Jeg har hørt ekstremt mange av de største djene spille den On The Run selv om de egentlig aldri spiller Dirty Dutch. Det sier noe.

Bingo Players vs Chocolate Puma – Touch Me (Bart B More Remix) Electro
Basslinjene i denne låten, signert Bart B More, er ulikt alt annet du har hørt før! Check it out :) Husker det var enorm ‘buzz’ rundt denne låten i 2008 ca.

Deadmau5 – Ghosts N Stuff (Original Mix) Electro
Ghost N stuff var en enorm hit når den kom ut, og er kanskje Deadmau5′ største hit noensinne. Genial låt med masse trøkk!

Axwell & Sebastian Ingrosso & Salem Al Fakir – It’s True (Original Mix) House
Vokal fra den svenske MGP-finalisten Salem Al Fakir blandet med Axwell og Ingrosso kan jo ikke slå feil. Nydelig sommerlåt som er god å ha på stranden.

Jooris Voorn – Sweep The Floor (Original Mix) Tech
Sweep The Floor var på topp på beatport i utallige uker, og er til den dag idag en av mine yndlingslåter. Veldig gjennomført tech som jeg tror jeg aldri vil bli lei av!