Photo: Tatiana García Avalo

Da var det endelig klart for fortsettelsen på mimrekonseptet “Gamle Favoritter”!

Kaskade & Adam K feat. Sunsun – Raining (Original Mix) Progressive
Et lite stykke progressivt mesterverk av Kaskade & Adam K. Skulle virkelig likt å se et album av de to, for når de jobber sammen, så funker det bare.. enkelt og greit! Låten bærer signaturstilen til Kaskade, hvertfall vokalmessig. Dette er en liten progressiv juvel du fort kan bli veldig glad i!

Tiesto & Sneaky Sound System – I Will Be Here (Wolfgang Gartner Remix) Progressive
Absolutt ikke hva du forventer av det amerikanske electro-geniet Wolfgang Gartner. Han har her remixet en særdeles kjip låt av Tiësto og Sneaky Sound System til en nydelig  progressiv låt som var uhyre populær tilbake i 2009.  Når han gjorde dette så bra, så skulle jeg faktisk likt å se han gjøre mer i denne stilen.

Deadmau5 & JELO – The Reward Is Cheese (Original Mix) Electro
Før han tok over planeten produserte Deadmau5 noen meget interessante låter, og denne er et godt eksempel på den gamle stilen hans: ENKELT, men likevel hypnotiserende og utrolig bra produsert. Alt er skrudd til det perfekte, og som vanlig er det helheten av låten som teller. Deadmau5 produserer ikke bare å smashe festivaler, men også for lytterne.

Hard-Fi – Hard To Beat (Axwell Remix) House
Mange av Axwells gamle produksjoner er fortsatt meget aktuelle i dag, og det er ikke uten grunn! Denne remixen må nesten regnes for å være en klassiker, og var utrolig populær da den ble sluppet i 2005. Typisk Axwell med en oppløftende sound og meget smittsomme beats. Fortsatt den perfekte sommerlåta!

Martin Solveig – Jealousy (Club Mix) House
Super-happy-funky-kommers houselåt fra franske Martin Solveig. Med Lee Fields på vokaler, og en briljant basslinje, så ble dette en hit for noen år tilbake, og den er fortsatt perfekt for sommerfesten!

Olav Basoski feat. Michie One – Waterman (Original Mix) House
“Waterman” er den største kommersielle hiten til det funky geniet Olav Basoski, og ble til da han teamet opp med den britiske dancehall-artisten Michie One i 2005 for å lage denne remaken av “Sister Nancy – Bam Bam”. Låten ble umiddelbart en stor hit i både England og USA, og har vært på utallige samleutgivelser.

Felix Da Housecat – Thee Anthem (Original Mix) Electro
Thee Anthem er absolutt ikke hva man forventer seg fra Chicago-baserte Felix Da Housecat, som kanskje er kjent for litt mer eksperimentell musikk enn hva denne låten byr på. Det er i grunn en ganske simpel låt, men med en grasiøs lead og god produksjon, så var den en stor suksess på Pryda Friends sommeren 2010.

Congorock – Babylon (Steve Angello Edit) Electro
Denne monsterhiten var ikke til å komme unna i 2010, og smadret så og si alle festivaler og klubber i hele verden. Originalen var på en måte ganske revolusjonerende med sin afro-tribal-mental-crazy-music stil, og fikk support av de aller fleste internasjonale DJ’ene. Likevel var den veldig “rå” og hadde et litt brutalt lydbilde. Steve Angello gjorde denne låten tilgjengelig for et litt bredere publikum ved å gjøre den litt “rundere i kantene”. Han gav den også en større og kraftigere kickdrum, som absolutt gjorde susen!

Chris Lake & Marco Lys – Running Out (Original Mix) House
Running Out var definitivt en av de beste låtene på albumet “Crossing The Line“, som denne duoen gav ut i 2010. Med et eksplosivt dropp, herlig driv og en ruvende funky basslinje er denne låten perfekt i nesten alle settinger!

Albin Myers feat. St. James – There 4 You (MyBack Club Mix) Progressive
Dette var den første remixen John Dahlbäck og Albin Myers gjorde sammen (MyBack), og står fortsatt igjen som den eneste som er verdt å bry seg om. Senere surret de seg inn i noe merkelig, dårlig electrohouse.. uansett, denne versjonen av “There 4 You” er virkelig gull verd! Den er lekende lett, og funker hele veien – men det er først når breaken kommer at man virkelig får gåsehud av det herlige pianoet, som tar deg til et gigantisk dropp sammen med en herlig build og en super vokal av St. James!