Da var det igjen på tide med noen gamle, digge låter! Forslag til neste liste mottas med takk i kommentarfeltet!

Ingrosso, Dirty South & David Guetta ft. Julie McKnight – How Soon Is Now (Extended Version) House
Det er lett å høre at Ingrosso og Dirty South har hatt mesteparten å si i produksjonen av denne. Jeg tror egentlig at Dirty South har produsert nesten hele låten! Uansett er det en GOD houselåt med flotte vokaler av en av de beste housevokalistene i verden!

Prok & Fitch Presents Nanchang Nancy – Walk With Me (Axwell Vs Daddy Groove Remix) Progressive
Føler at alle ikke helt har fått med seg dette fyrverkeriet av en remix. Typisk Axwell remix som starter med en lang og rolig intro, og bygger seg gradvis opp mot et stort smell. En helt perfekt remix, kunne ikke vært gjort bedre!

Pirupa & Pigi – Sweet Devil (Original Mix) Tech
En av 2010’s største hits, med drums som hamrer deg så hardt i brystet at det nesten er vondt. Men mest deilig.. Spilles fortsatt MYE over hele verden!

La Roux – In For The Kill (Skreams Lets Get Ravey Mix) Dubstep
Denne peaket på #2 plass på listene i England! Virkelig en digg remix av In For The Kill som får frem de geniale vokalene av La Roux!

Jean Elan – Where’s Your Head At (Klaas Remix) Electro
Man kan si mange ting om Klaas.. Personlig er jeg absolutt ikke fan, men denne blir jeg aldri lei av. Kule vokaler (originalt av Basement Jaxx) og heftig electrohouse! Dette er den kuleste Klaas låten, ever!

Daft Punk – One More Time (Philip Jensens Aerodynamic Bootleg) Progressive
Denne ble plukket opp av alle de største DJ’ene i verden og ble raskt en festivalfavoritt som fortsatt digges – og det er enkelt å forstå hvorfor! One More Time + Aerodynamic = Good fucking house music.