Eric Prydz – Pjanoo (Dada Life Fart #7) Electro

Steve Angello & Laidback Luke – Be vs Satisfaction (Swedish House Mafia Bootleg) Electro

Kanskje den desidert største houselåta i moderne tid, med vokaler som er helt hinsides! Uten tvil den største låten under WMC 2009, og låten som fikk skikkelig fart på karrieren til Swedish House Mafia (som trio).

Eric Prydz – Pjanoo (Dada Life Fart #7)Electro

Axwell har, egentlig ut av ingenting, produsert en meget imponerende remix av en særdeles kjip original. Dette er en tidløs klassiker, og det er svært få som kan si at de ikke liker denne låten. En klassiker, og evig sommerhit. Axwell is the man!

Tror dette er den eneste remixen av Pjanoo som noensinne har vekket interesse hos meg. Men det har egentlig svært lite med Pjanoo i seg selv å gjøre, det ligger mer i de SINNSYKE electroriffene denne svenske duoen har komponert.

Steve Angello & Laidback Luke – Be vs Satisfaction (Swedish House Mafia Bootleg) Electro
Denne populære mashupen har lenge vært fast inventar i Swedish House Mafias livesett, også for de tre som individer. Fantastisk sammenslåing av to klassikere.

John Dahlbäck – Hustle Up (Original Mix) Electro
En av Dahlbäcks klassikere, og mitt beste minne fra russetiden i 2007! Denne står fortsatt igjen som en av Dahlbäcks beste låter.

Outatime – Ain’t Nobody (Crew 7 Remix) Progressive
Kommers og catchy sommerlåt som de fleste vil like!

Albin Myers & Sandro Monte ft. Abigail Bailey – Somewhere (Original Vocal Mix) Progressive
En herlig og godt produsert sommerlåt fra Albin Myers & Sandro Monte. Kanskje ikke hva du forventer fra Albin, men husk at dette var helt i startfasen av karrieren hans. Sandro Monte kommer vi til å høre mye mer av fremover!

David Guetta – Delirious (Laidback Luke Remix) House
De fleste har mest sannsynlig hørt denne, som herjet de fleste klubber og fester for et par år siden. Nydelig vokal, og en av LBLs beste remixer!