Fredagslisten 06.12.2013

den desember 6 | av | med 0 kommentarer

fredagslisten2

Varm opp skrotten med ukens fredagsliste!

Filterheadz – Seductive (Original Mix)

Vi sparker i gang fredagen med noen ekstra groovy låter denne uken, først ut er en 128 BPMs technolåt med en solid, dansbar groove!


Beatport

Hoxton Whores vs. DJ PP & Jerome Robins feat. Danielle Simeone – You Used To Hold Me (Phunk Investigation Remix)

Nummer to er en enda en techy låt, men med nydelig housevokal fra Danielle Simeone og akkompagnert av funky rytmer fra Phunk Investigation.


Beatport

John Newman – Love Me Again (Steerner Bootleg)

Herlig bootleg av radiohiten fra John Newman. Droppene har en fantastisk god energi og melodien sitter som klistret til hjernen!


Soundcloud (Free dl)

Passenger – Let Her Go (Filtercrush Remix)

Passenger har vært et yndet remixobjekt for amatørprodusenter. Bl.a. har norske Kygo også laget en fet deep house remix av denne som har blitt spilt over en halv million ganger! Kanskje litt i seneste laget, men Filtercrush sin remix er også verdt å få med seg for litt uplifting progressive.


Soundcloud (Free dl via Facebook)

Audien feat. Ruby Prophet – Circles (Original Mix)

Når Audien produserer låter i denne stilen slår det aldri feil! Vokalen er nydelig og som vanlig sitter de deilige melodiske droppene til Audien som støpt til øret!


Beatport

Imagine Dragons – Demons (Dzeko & Torres Remix)

Dzeko & Torres legger stadig ut gratis låter på sin soundcloud av god kvalitet. Deres remix av ‘Demons’ ble lagt ut tidligere i uken og er vel verdt å få med seg.


Soundcloud (Free dl via Facebook)

Passion Pit – Let Your Love Grow Tall (Maor Levi’s Starlight Mix)

Maor Levi imponerer med en deilig trance-ish proghouse remix av Passion Pits radiohit fra 2010. Remixen hans har vært kjent en stund, men ble endelig sluppet som free download for et par uker siden.


Soundcloud (Free dl)

Aruna – Reason To Believe (Fractal Remix)

Fractal er en fyr som har truffet meg godt med låtene sine i det siste. Denne remixen som er et av hans seneste slipp er en fengende og deilig glitch hop låt med tungt fokus på det melodiske. En meget velprodusert remix!


Beatport

Leo (USA) – She’s The One (Original Mix)

Et ukjent navn for min del, men denne 128 BPM, Arty-inspirerte trancelåten formelig oser av energi og positive vibrasjoner.


Beatport

The Chemical Brothers – Block Rockin Beats (CAZZETTE Live Bootleg)

CAZZETTE bestemte seg i går for å gi ut denne freshe bootlegen av The Chemical Brothers tidløse slager. «Back with another one of those block rocking beats!».


Soundcloud (Free dl)

Si din mening!