Fredagslisten 04.07.2013

den juli 5 | av | med 0 kommentarer

fl2

Finværet har sprengt seg igjennom, og vi fyrer i gang fellesferien med ukens fredagsliste!

Etter kuttingen av ulovlige lenker har vi tenkt litt på hvordan vi skal organisere fredagslisten fremover, og dette er første forsøk! Her viser vi først frem noen av de mest populære kjøpelåtene denne uken, mens i den nedre halvdel av artikkelen fokuserer vi på låter du kan laste ned gratis i lovlige former! God helg!

Bryan Ferry – Don’t Stop The Dance (Todd Terje Remix)


Beatport

ATFC – When The Needle Drops (Summatime Mix)

Vi vil også igjen fremheve denne nydelige godbiten fra ATFC som vil passe enda bedre i dagene fremover når været begynner å snu seg mot hyggeligere temperaturer!


Beatport / Spotify

Paris & Simo & Merk & Kremont – Tundra

En av undertegnedes favorittlåter denne uken er «Tundra» signert to produsentduoer fra henholdsvis Canada og Italia. Låten har gått sin seiersgang på nettet helt siden den ble spillt under UMF av Fedde Le Grand og endelig er den tilgjengelig i full kvalitet og lengde.


Beatport

Matisse & Sadko – Stars

Matisse & Sadko har ikke levert de store sakene det siste året, men er nå tilbake med en ny progressiv godbit kalt «Stars»!


Beatport

*****Free downloads*****

Mixtapes: Connor Lecompte – I Love Melbourne

Vi vet flere av dere har ettersøkt mer Melbourne bounce og da foreslår jeg dere å følge med på soundclouden til denne karen. Han legger jevnlig ut timeslange mixtapes med de mest populære låtene innen «sjangeren». Han er fra Melbourne selv, så utvalget hans gjenspeiler nok ganske godt hva som er trending der nede. Gratis nedlasting på alle mixtapene har han også!

Capital Cities – Safe And Sound (Dzeko & Torres Digital Dreamin Remix)

Dzeko & Torres kliner til med en herlig remix av Capital Cities med masse godfeeling og energi. Låten kan også lastes ned gratis via deres Facebook side!

Atlas Genius – Symptoms (Pierce Fulton Remix)

Pierce Fulton stiller også opp med gratis nedlasting i denne ukens fredagsliste med sin remix av «Symptoms». Jeg har ikke noe forhold til originalen, men dette var en kul remix som gjorde en låt jeg normalt aldri ville hørt til en fengende og behagelig proglåt som gav meg den rette følelsen nå som været er bedre! Låten kan lastes ned direkte fra playeren.

Pegboard Nerds – Frainbreeze

Pegboard Nerds siste krumspring, «Frainbreeze» er som vanlig glitch-hop fra den norsk/danse duoen og følger et litt mer funky oppsett enn seneste produksjoner. Låten er gitt ut gratis som en del av en promo compilation trackitdown har laget for å lokke kunder til butikken. Du må registrere deg for å laste ned låten, men det koster ingenting!

Tjernberg – Salvation

Svenske Tjernberg gir stadig ut gratis låter. Denne progbangeren i typisk svensk stil ble lagt ut gratis forrige fredag, og du kan hente den ved å besøke hans Facebook side.

Smallpools – Dreaming (The Chainsmokers Remix)

The Chainsmokers har bygd seg opp til å bli et aldri så lite kommerst progfenomen. Med ukompliserte låter i det mer cheesy segmentet, men som likevel har en såpass frisk sound at det likevel fenger de fleste har de virkelig begynt å slå seg opp. «Dreaming» føler mye av de samme prinsippene som tidligere låter med en grei blanding av originalelementer og deres luftige proglyder.

Si din mening!