Fredagslisten er nok en gang på plass med ukens viktigste låter

 

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall (Swedish House Mafia Remix) Progressive

Uten den minste tvil ukens release for min del. Makan for en låt og job well done til SHM!

Arty – Kate (Original Mix) Progressive

Ukens #2, men helt på høyde med SHMs remix. Jeg har fulgt Arty siden han først entret Trance scenen med storm og den unge gutten blir bare bedre og bedre, selv etter han nå så smått har begynt å konvertere mot progressive house istedenfor progressive trance. Enda en låt som virkelig får deg til å føle at livet er i harmoni når du hører den.

Adam K – Point Of A Curve (Club Edit) Progressive

Ganske spesiell låt fra Adam K. Dette er en låt som får deg til å føle at låten tar deg med på en reise. Mange forskjellige elementer og stor variasjon i partiene i låta gjør at den på en måte har en egen historie den forteller deg. Skal låten gi deg noe må du nesten høre hele på en gang.

Kid Massive & Mark Le Sal – Don’t Cry (Hard Rock Sofa) Progressive

Velkjente lyder fra Hard Rock Sofa, om enn i en noe mykere innpakning enn vi er vant med.

Adam Björnberg – Öfvre (Original Mix) Progressive

Denne har gått på repeat på telefonen til og fra jobb hele uken etter den festet seg omtrent umiddelbart til hjernebarken etter jeg hørte den. Meget, meget fengende låt!

Pleasurekraft – Satyr Song (Original Mix) Tech

Er ikke mye jeg har likt fra Pleasurekraft etter Vallee De Larmes og Carny, men denne slo godt an da jeg hørte den. Overlegent funky basslinje, trommer og perkusjoner kombinert med Pleasurekrafts varemerkede vokaleffekter gjør dette til en super houselåt.

Sebastian Ingrosso, Alesso – Calling (Original Instrumental Mix) Progressive

Jeg hyper aldri låter kun fordi de kommer fra kjente navn så jeg skal ikke gjøre det med denne heller, men jeg kommer fortsatt ikke unna at det er en fengende låt som lett fester seg på hjernen. Jeg håper dog vi får høre noen mer varierte remixer.

Jaytech – New Vibe (Original Mix) Progressive

Jaytech er en australsk produsent som har holdt på i en årrekke. Stilen hans kan til tider minne en del om Eric Prydz produksjoner under aliaset Pryda. New Vibe er enda en god låt fra Jaytech med rolige synther som får deg til å ønske sommeren varte enda litt til.

Harry Choo Choo Romero ft. Trey Lorenz – Is This Time Goodbye (Dean Coleman Remix) Progressive

Fresagslistens siste låt er en godt produsert proglåt det er verdt å få med seg. Mye variasjon gjør denne verdt å nevne.