Den beryktede fredagslisten er her – og som vi alle vet, så fører denne listen vanligvis til tilfeldig sex, fyll, narkotika og pillemisbruk. Vi oppfordrer selvsagt alle våre lesere til å være snille i helgen og drikke ettermiddagsteen sin. Og for all del, husk å gå i kirken på søndag!


Porter Robinson, Lazy Rich Ft. Sue Cho – Hello (Original Mix) Electro
Porter Robinson nyeste låt hvor han teamer opp med Lazy Rich. Det perfekte electroteamet? Hvordan resultatet ble kan dere diskutere i kommentarene! Den behagelige vokalen og breaken er top notch!

Lazy Rich – Discofukkr (Lucky Date Remix) Electro
Lucky Date er virkelig en av de hotteste electroprodusentene for tiden, og viser her hvorfor. Meget godt produsert, med et deilig bouncy dropp og noen heftige riff. Damn.

Alex Armes, Prok & Fitch – After The World (Extended Big Room Mix) House/Progressive
Dette er virkelig en låt for de store og krevende dansegulvene, med en nydelig pianomelodi og en god vokal. Fantastisk break, melodi og dropp som virkelig setter en støkk i kroppen.

Bruno Mars – Just The Way You Are (Skrillex BatBoi Remix) Indie/Nu-Disco
Skrillex legger sin helt spesielle touch på Bruno Mars’ “Just The Way You Are” – meget interessant, og for dere som har likt de siste Skrillex låtene vi har postet, så vil dere definitivt digge denne!

Kaskade & Adam K Ft. SunSun – Raining (Extended Mix) Progressive
Ennå et drømmeteam her. Flott progressiv låt med litt mer baller enn hva jeg trodde den ville ha!

Lauer & Canard Ft. Soneec – Da Music (Original Mix) House
Er du i dårlig humør i dag? Her har du happy, funky, groovy og uptempo housemusikk! Godlåt til tusen! Prøv å stå stille!

Sunloverz feat. Rosette – Fire (Niels Van Gogh Remix) Progressive
For det første er dette en god progressiv låt med en fin vokal, men så overrasker droppet deg litt, som tydelig er inspirert av dutchlåter med veldig leken sampling.

Kings of Tomorrow feat. Julie McKnight – Finally (Kaskade Dance.Love Mix) Progressive
Wow. Kan ikke beskrive den på en annen måte. Get it!


*UPDATE*


eSQUIRE Ft. Polina – Over Now (OFFBeat Remix) Progressive
Det er ikke vanskelig å høre at det her er hentet mye inspirasjon fra Avicii, men why not? Det er en suksessoppskrift. Denne er kanskje hakket for kommerst for min smak, men det er en låt som fenger veldig, og som 95% av dere vil like :) God å ha på vorset eller festen!

Hi-Fi – Hard To Beat (Axwell Remix) Progressive
Måtte bare poste denne også, har i det siste hørt veldig mye på Axwells eldre låter, og denne remixen står fortsatt som en av mine favorittlåter. Ever. Det er rett og slett magi!