Foxy

Gregor Salto & Funkin Matt – Foxy (Original Mix) House Hot Beatport

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg digger stort sett alt Funkin Matt gir ut. 25-åringen fra Tønsberg klarer alltid å overraske med sine unike låter. De har ofte en litt knirkete, hard og dirty sound med et obskurt tema. Han nådde en milepæl i fjor høst med I Wish som kom ut på A Traks eget label Fools Gold, og han fortsetter den gode trenden med en meget sterk release på Mixmash Records. Nederlandske Gregor Salto og vår egen Funkin Matt har samarbeidet med godt resultat tidligere (om noen f.eks husker denne), og skuffer absolutt ikke denne gangen heller.

Foxy inneholder det beste fra de to artistenes repertoar; de massive syre-drevne latinobeatsene fra Gregor Salto og Funkin Matts tidligere nevnte knirkete og skitne basslinjer. Elsker hvordan denne låta jobber seg frem til brekket, og deretter bygger opp en massiv energi i takeoffen. Droppet i låta overrasker litt; den imploderer fremfor å ekplodere, men jeg synes det er dritkult. Det er litt forfriskende å høre dette i dag, hvor trenden er at alt skal bli så massivt og slitsomt som mulig i et drop.

Alt i alt må jeg si at dette er en av de kuleste låtene jeg har hørt på lenge, og kommer nok til å bli spilt i stykker av undertegnede fremover. Støtt din landsmann og kjøp låta på Beatport :)