Da var første artist offentliggjort for Sensation: Ocean of White Oslo;
Årets norske innslag blir verdenskjente Nils Noa, og vi i Housebloggen gratulerer så mye!

¨

Til de av dere som spør; og DJen er hvem? De av oss som har litt bedre kjennskap til DJ-miljøet i Norge er overhodet ikke sjokkert. Nils Noa har vært toneangivende i det norske housemiljøet de siste årene, og man kommer ikke forbi det faktum at han er en av Norges absolutt mest erfarne DJs. Han spiller og trollbinder folk over hele det sentraleuropeiske kontinentet, noe bare en håndfull andre norske DJs kan vise til de senere år.

Stilen hans er ikke enkel å sette i noen bås. Han spiller musikk over et vidt spekter av sjangre, alt fra Breaks til House og Techno. De av dere som har sett ham på Sikamikanico vet hva jeg snakker om her. Han kan også skilte med å ha vært en av de yngste gjennom tidene til å få levere inn en Essential Mix til Pete Tongs legendariske radioshow på BBC Radio 1, og låta hans “Monkeybreak” fra 2006 var en av undertegnedes favorittlåter fra nevnte år. Her kan det i alle fall ikke levnes noen tvil om at Nils Noa vet nøyaktig hva han driver med.

Nettopp av den grunn synes jeg han er et naturlig valg for Sensation i Norge. Det har i løpet av de siste par timene blitt diskutert mye rundt om Nils Noa passer til Sensation, og jeg er selvfølgelig klar over at når Sensation velger ut lokale artister vil de helst bruke noen litt up & coming, men i Norge er det få av dem. Jeg ser ikke dermed på Carl Louis & Martin Danielle og Josef Bamba (for å nevne noen) som dårlige alternativer, men i dette tilfellet ser jeg meg nødt til å støtte artistvalget fullt ut.

Synes dere det er et riktig valg?

Hør låtene og remixene hans her:
Go to Beatport.com Get These Tracks Add This Player