beach bar

Tre av fjorårets hits vi ikke la ut..

Andrés – New For U (Original Mix) House Discogs

Denne låta skal vi faktisk ikke ta spesielt mye selvkritikk for at vi ikke fikk ut. Grunnen til det er enkel; den ble kun sluppet i vinylformat. Det hindret ikke låta fra å bli en av de største houselåtene i 2012. For det er akkurat det låta er, en klassisk houselåt! Resident Advisor, Juno Records, FACT Magazine og flere blogger kåret New For U til den beste låten i 2012. Jeg er ikke sikker på om jeg kan si meg enig, men jeg setter stor pris på en old-school housegroove når jeg hører den.

Pachanga Boys – Time (Original Mix) Electronica Beatport

Jeg vil påstå at Time er så nærme en perfekt afterhours-låt som man kan komme. Det er som om den er produsert for å spilles klokka halv åtte om morgenen når sola er på vei opp over Ibiza. Låta tar litt tid før den for bygget seg opp, men tro meg, det er verdt det. 15 minutter med gåsehud venter!

Julio Bashmore – Au Seve (Original Mix) House Beatport

Hvordan denne låta her kunne bli sluppet uten at vi gav den noe omtale, stiller jeg meg meget spørrende til. Her tar jeg også stor selvkritikk, for dette er «right up my alley». Au Seve er en moderne houselåt, med litt klassiske innslag. Det som går igjen i låta er de fengende vokalene og melodien, som sammen med bassen utgjør et mesterverk av en houselåt! Dessuten får jeg ikke nok av de hi-hatene.