Felguk – Slice & Dice EP

den juli 9 | av | med 2 kommentarer

Slice dice EP

Da de to unge brasilianerne Felipe og Gustavo i 2007 startet samarbeidsprosjektet Felguk, fikk de seg raskt en stor tilhengerskare fra hele verden.

Med låter som «Exceeder» og «The Anthem» viste de verden at electro-house kan være fengende og tilgjengelig for de fleste, uten at det er spesielt kommers av den grunn. I det siste har de riktignok gått hardere og hardere med tiden, og for min del har ikke gutta kommet med noe særlig av interesse de siste par årene.

Når de i vinter annonserte at de skulle komme med en helt ny EP med nytt materiale, merket jeg at noe var annerledes. Det var ganske tydelig at gutta hadde satt seg ned og vurdert fremtiden sin, for når previewen kom ble jeg virkelig fornøyd. Det var som gode gamle Felguk blandet med dagens massive trender, og resultatet er intet annet enn skamkult!

Felguk – Slice & Dice

Tittellåta er som den skal være; spennende og oppsummerende. Med små «Skrillex»-aktige vokalchops er dette en av de råeste complextro-sangene jeg har hørt.

Felguk – Dead Man Swag

Denne åpner med et pianobrekk i funky stil, før det bærer avgårde i virkelig skumle lyder og et voldsomt electro-trøkk.

Felguk – Get Down

«Get Down» er Felguk som jeg elsker å høre de; imponerende, massiv og banalt uhøytidelig.

Felguk – Loudblue

Er mer melodisk av seg i Mord Fustang-stil, men når ikke helt opp i mine ører.

Felguk – Shine On (Ft. Infected Mushroom)

På Dubstep-låten «Shine On» har de fått med seg de legendariske israelerne i Infected Mushroom som ender i….. dubstep med fengende melodi!

Beatport

Si din mening!

Bendik sier:

Dead Man Swag er genial :D

Hans sier:

Syntes nå loudblue var den feteste jeg da. kanskje litt enkel men likevel veldig behagelig, likte også slice & dice