BAAD – Air Kade (Original Mix) Electro Beatport

Talentansamlingen til Houserecordings kan virke grenseløs til tider. Her er igjen en spennende nykommer i britiske BAAD. Air Kade kan beskrives som melodisk, behagelig og middels oppløftende.

Soulfix, Chi No – Fate of the World (Original Mix) Electro Beatport

Veletablerte Soulfix har lenge gitt ut sjangertro electrohouse gjennom blant annet Atomic Zoo Recordings. Utgivelsene har i mine øyne ofte havnet på feil side av spekteret for sær complextro, og derfor ikke blitt like frekvent spilt her i gården. Fate of the World er av en mer letthørt og samtidig fengende substans fra en ellers veldig kompromissløs aktør i bransjen. Dette er selfølgelig ingen myk låt, men fortsatt mye lettere å høre på enn veldig mye annet Soulfix har snekret sammen opp gjennom årene.

DWINZ! – Bang (Original Mix) Electro Beatport

Føler at det er på sin plass å la lydbildet eskalere i brutalitet etterhvert som man beveger seg lengre ned i artikkelen. Her er nok et stilig funn fra Houserecordings-stallen. Den som leter etter god Electro House, skal selvfølgelig finne den.

NitroKIDD – Solid Ground (Perfect Cell Remix) Electro Hot Beatport

Det slår meg at det begynner å bli fryktelig lenge siden jeg har hørt noe fra Perfect Cell. Hva som egentlig er grunnen til det, er jeg fortsatt litt usikker på. Australieren har vært i gamet lenge, og lager punchy, småtrashy, fidgetinspirert bitsoundelectro med stilige melodier i break og drop. Herlig å gjenoppdage en god produsent. :-)