Eric Prydz slipper en av sine mest etterspurte låter og Jeremy Olander fortsetter å imponere!

Eric Prydz – Every Day (Original Mix) Progressive Hot

Eric Prydz – Every Day (Fehrplay Remix) Progressive

Det er over ett år siden Eric Prydz sist slapp en låt på Pryda Records, fjorårets store 2Night, så det har lenge vært på høy tid med en ny EP fra en av verdens beste og mest respekterte produsenter. Nå har vi jo selvfølgelig fått et album i mellomtiden så ventetiden har ikke vært så vond som tiden skulle tilsi.

Prydz bryter stillheten med å slippe en av fansens mest ønskede låter. Every Day ble først premiert på Bootshaus i Köln i vinter og blitt spilt blant annet på Pete Tong og Eric Prydz sitt eget radio show siden. Dette er en låt jeg vet mange her har ventet på og det forstår jeg godt fordi denne låten er veldig lett å like. Låta er også svært kommersiell til Eric Prydz å være, og det er kanskje grunnen til at den er så etterspurt. For min del så skulle jeg gjerne sett 20 andre Prydalåter blitt sluppet før denne, men jeg kan ikke nekte for at Every Day er meget fengende. Fehrplay gjør også en god remix av låten. Mørkere, mer «proggy» og mye mindre vokalpreget enn originalen.

Eric Prydz viser her at han også behersker å lage mer kommersiell elektronisk musikk, så hvis du er fan av det så blir det ikke stort bedre enn dette. For oss som er mer fan av de mørkere og dypere Prydalåtene så får vi håpe Prydz snart slipper låter som BergenFabric Test eller Untitled.

Jeremy Olander – Norrsken (Original Mix) Progressive Hot

Dette er en låt jeg ikke ventet å se bli sluppet så snart. Det er uten tvil en av mine favoritter fra Jeremy og min favorittlåt i denne posten. Norrsken er en låt som perfekt kombinerer både de mørke og melodiske sidene av Jeremy Olanders stil. Låta har den dype og behagelige stemningen som jeg elsker ved skikkelig progressive house, sammen med den vakre synthen og de sterke vokalsamplene er dette et mesterverk av en låt. Etter min mening er denne på samme nivå som Riots og Rypamont som er mine to favoritter fra Jeremy.

Det er få produsenter som har brutt gjennom de siste to årene som har vært et like friskt pust som Jeremy Olander. Jeg, og mange andre, har sett med triste øyne på hvordan progressive house har utviklet seg, men det finnes heldigvis fortsatt produsenter som lager bra musikk innenfor sjangeren; Jeremy Olander er en av dem. Slike låter som Norrsken gjør at jeg fortsatt har en tro på at progressive house kan gå tilbake igjen fra den festival- og bangerfesten den for øyeblikket er inne i. Olander gir hvertfall sitt bidrag!