Ferdig redigert CLMD

Event: CLMD @ Metro I KVELD!

Bærums to store sønner har i dag tatt turen hjem fra feilsiden av Atlanteren for å måle stemningen på Metro i Bergen. CLMD (Carl Louis & Martin Danielle) er uten tvil to av de aller største talentene innen den norske house-scenen. Med monsterhits som Black Eyes And Blue og Falling Like Angels i tillegg til flere store remixer har gutta gjort seg kjent verden over. De har spilt med flere av de aller største, og nylig rulla de rundt i tourbussen til selveste Thomas Gold. For tiden lever de det gode liv i NYC, og norgesbesøkene virker å komme sjeldnere og sjeldnere. Gutta har det med å levere til de grader når de først er hjemme, dermed burde Metro være en grei plass å tilbringe kvelden og natten. Finn fram danseskoen og godhumøret, her blir det høy glassføring og herlig kok!

Torsdag 25. april kl. 23:00 – ID: 20 – CC: Gratis

Eventet på Facebook

CLMD_Flyer

I morgen er gutta også gjester i radioprogrammet Frisk Fredag hos Studentradioen i Bergen, hvor det blir intervju og ikke minst skal de avslutte det hele med et liveset. Programmet sendes altså fredag 26. april 21:00-23:00, men det vil også være mulig å høre podcast i etterkant dersom du ikke skulle få det med deg!

Lytt her

den 25 april | av |

« »

3 responser til Event: CLMD @ Metro I KVELD!

 
  1. Rushkinoff sier:

    Hadde vært obligatorisk oppmøte om jeg hadde vært i Bergen. Håper bergenserne stiller opp, og at de forstår hvor store disse gutta begynner å bli!

  2. slim sier:

    Sist gang var det hvertfall galskap på høyt nivå

  3. Stiansen sier:

    Gleder meg, det blir Metro i kveld. Men de er også gjester i det radioprogrammet i morgen, det blir også kult. Er spent på livesettet de skal spille!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>