EPIC 004

Eric Prydz pres. EPIC Radio 004

Hadde egentlig planer om å poste forrige EPIC Radio, men den utgaven av podcasten skuffet meg såpass at jeg endte opp med å droppe det. Grunnen var enkel, låtene i podcasten representerte ikke Pryda på en verdig måte. Hvorfor poster jeg da denne? Jo, fordi dette er Pryda! Her får du seks Pryda-låter som ikke er sluppet enda. Alle er klassisk mørk Pryda. Den stilen som har gjort han til den legenden han er. Jeg hadde kun hørt to av låtene før, Untitled (den første) og Bergen (tidligere kjent som Munich ID). Når det gjelder Untitled-låtene så har vi nå tre låter fra Pryda som heter det, så får håpe han snart kommer opp med en «working-title» til et par av dem, for det her kan fort bli forvirrende.

Vi får også høre Prydz’ herlige remix av Kents Taxmannen. Eric har selv uttalt at denne aldri kommer til å bli sluppet, så dette er det nærmeste vi kommer den. I tillegg får vi en «offisiell» preview av Jeremy Olanders Norrsken. Det er en av mine favorittlåter fra Olander og jeg håper virkelig vi får se den på en Pryda Friends-EP fra han i nærmeste fremtid. Podcasten avsluttes med en chill out-låt fra Prydz under Moo-aliaset. En verdig avslutning på den beste utgaven av EPIC Radio til nå!

Tracklist:

Pryda – Games (Unreleased) (0:30)

Pryda – Recomondos (Unreleased) (5:10)

Pryda – Border Control (Unreleased) (10:00)

Pryda – Untitled (2) (Unreleased) (14:30)

Pryda – Bergen (Unreleased) (19:00)

Adam Beyer – The Color Out of Space (Original Mix) (25:10)

Pryda – Untitled (3) (Unreleased) (31:30)

Pryda – Hardrock Lausanne (Original Mix) (37:00)

Kent – Taxmannen (Eric Prydz Private Remix) (41:30)

Jeremy Olander – Norrsken (Unreleased) (47:30)

Moo – Seashells (Original Mix) (52:30)

den 1 oktober | av |

« »

3 responser til Eric Prydz pres. EPIC Radio 004

 
  1. heutZe sier:

    Oppdaterer posten med en soundcloud-link når Prydz legger den ut der!

  2. huehue sier:

    FANTASTISK!

  3. Von-T sier:

    Åja..nå snakker vi gåsehud her!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>