En ny uke har passert og du kan lese mer om …

Nyheter:

Zedd – Clarity (album)

Hvis du ikke fikk det med deg lanserte Zedd denne uken sitt første artistalbum kalt Clarity. Albumet har fått jevnt over gode kritikker og er absolutt noe vi anbefaler deg å ta en lytt til! Les vår omtale av albumet her.

Med slippet kom også en offisell video til den ene låten kalt Stache.

Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child (remixes)

SHM har denne uken luftet previews på noen av de offisielle remixene til DYWC. Jeg mener orignalen fortsatt er langt overlegen disse remixene, men mulig jeg bare har blitt en smule lei av de overbrukte lydene. Hva synes dere? Finnes det håp?

Bedrock 14 | Ufix

 Hater du progressive bør du istedet få med deg Bedrock 14 kompilert av John Digweed som jeg tror forårsaket en serieorgasme hos heutZe utifra anmeldelsen å bedømme.

Få også med deg ukens Ufix med flere deilige deep, techno og tech house låter.

DJ:

Pioneer DDJ-SX og Serato DJ

Serato kunne denne uken presentere info om deres flunkende nye DJ software, Serato DJ. Dette vil erstatte både Serato ITCH og Serato DJ Intro og alle kontrollere som er solgt med disse versjonene vil få muligheten til å oppgradere iløpet av vinteren. For ITCH eiere er oppgraderingen gratis, mens for DJ Intro eiere koster oppgraderingen 199 dollar.

Samtidig lanserte også Pioneer den første offisielle Serato DJ kontrolleren, DDJ-SX. Tilsynelatende ser det ut som deres mest avanserte kontroller hittil og i kombinasjon med den nye programvaren skal oppsettet tilferedsstille de aller fleste typer DJs enten du liker scratching, button mashing eller hva det måtte være. Retail er satt til $1199 og prisen vil ligge rundt 8500 kr her til lands.

Bilde av DDJ-SX | Introvideo for DDJ-SX

Traktor Kontrol Z2

NIs nye kontroller ble offisielt lansert denne uken, og du kan lese mer her. Dette er i grunn en svært spennende nyhet siden den også kommer med Traktor 2.6 som blir en gratis oppdatering til alle som har Traktor 2 fra før.

Video:

Morsomme Skrillexvideoer er aldri feil i mine øyne!

Ukens låt:

Ukens låt ble utgitt tidlig i september og klatret seg sakte men sikkert opp til førsteplass på Beatport i forrige uke. Det er kun Reload fra Ingrosso og Trash som har tatt den igjen siden da. Jeg er vanligvis ikke fan av deep house, men dette var virkelig behagelig lytting og plasseringen som #2 på BP (i skrivende stund) er vel fortjent. Om ikke enda mer fortjent enn hva som ligger på #1..

Tube & Berger, Milan Euringer – Lovebreak (Original Mix) Deep Hot

Ukens klassiker:

Ukens klassiker er en låt utgitt i 2001 og som har blitt spillt svært mye siden den tid. Vokalsporet har vært offer for et utall bootlegs og mashups og låten hadde en relansering i fjor med bl.a. remixer fra Hard Rock Sofa. Men som med de fleste klassiske houselåter, de eldste er oftest de beste:

The Ones – Flawless (Phunk Investigation Vocal Mix) House Classic

Neste uke:

En extended versjon av Madeons The City blir sluppet på mandag i forbindelse med The City EP. EPen vil også inneholde en Netsky remix av Finale, Fred V & Grafix remix av Icarus samt en live versjon av sistnevnte.