throwback_tiesto

Torsdag og ny runde med ThrowbackThursday

Vi er igjen på plass med eldre godlåter som har latt seg klistre til hjernen. Denne gangen har jeg og Martin valgt ut tre låter hver, som vi støtt og stadig henter frem igjen for å komme i stemning. Variasjonen skal være grei, enten du liker svensk bigroom eller melodisk techno.

Burns- Lies (Otto Knows Remix) (2012)

Dette var på en måte startskuddet for den unge og lovende produsenten Otto Knows. Han kombinerte behagelig vokal med fengende melodiøst progressiv house, og vi vet virkelig hva den svenske produsenten står for idag.

  Dosem – Silent Drop (2009)

Kort fortalt er Silent Drop en av mine favorittlåter gjennom tidene. En upløftende slager med drivende basslinje og en nærmest perfekt offbeat synth som representerer den stille dråpen låten er oppkalt etter. Kos!

A-Track/Tommy Trash- Tuna Melt (2013)

Ett kjempespennende samarbeid mellom to bekjente produsenter i miljøet. Energisk basslinje og catchy vokalchops gjør dette til en låt å huske. Droppet gjør også at vi savner denne typen electro house ekstra mye.

Sandy Huner – Rare Tap (2000 and One cut) (2009)

Her er et stykk loopy tech house som jeg fra tid til annen fortsatt hører fra ulike DJ’s rundt omkring. Gjenkjennelsesfaktoren er på plass, og jeg har fortsatt til gode å se et dansegulv forbli rolig når Rare Tap puncher inn.

EDX ft Hadley – Everything (Cazzette Remix) (2012)

Det er ingen hemmelighet at undertegnede har en greie for svensk musikk, og det er det er nå en stund siden de slapp EPn Desserts. Heldigvis for oss, så bekrefter de på sin Facebook side at det kommer ny musikk nå snart. Everything remixen er en nytelse med funky melodier og en energi som får deg rett ut på dansegulvet!

Oxia – Domino (2006)

Det fantes en tid på 2000-tallet da minimal techno var det_alle_lagde. Rundt denne tiden oppdaget jeg DJs som senere skulle bli mine store helter. Vi snakker navn som Ante Perry, Tube & Berger og min aller største favoritt; Sebastien Leger. Essensen av denne tidsepoken kan man høre i Domino, for her er det gjort veldig mye, med veldig lite.

Hva mener du?