k12 – Breakdown (Rabbit Killer Remix) Electro

Ny remix fra Rabbit Killer. Her fortsetter han med å levere det electrofansen vil ha, og er vel så godt som blitt en av gutta i electrotoppen. Blandingen av god complextro, high pitched melodisk synth, electrostep og en dråpe piano blir fornuftig tatt i bruk, uten at noe blir for masete. Ingen tvil at han etter de seneste releasene bør regnes som en av årets store nykommere.

Fast Foot, MC Freeflow – Solid Drop (Yenn Remix) Electro

Skulle egentlig ta med originalmixen i posten, men bestemte meg til slutt for at vokalene til MC Freeflow faktisk er for corny. Yenn sin remix er derimot ganske annerledes, og han kjører en mer techy vri, som minner en del om hva Uppermost har eksperementert med. (Les “We Rock”, “Take a Blow”)

Robotic – Tommorowland (Darth & Vader Remix) Electro

Man kan begynne å spørre seg selv hvorfor en skal kalle en låt for nettopp “Tomorrowland”. Tror ikke denne typen electro vektlegges der i særlig stor grad, selvom originalmixen med enkelthet kan brukes som overgangslåt fra for eksempel en progressiv tune til dutch electro. Darth & Vader har uansett gjort remix med sin signatursound uten tanke på at låten skal kunne spilles på mainstream-eventer.

S&D Project – S.A.V.K.A (Future Frog vs Gerra G. Remix) Electro

S&D Project – S.A.V.K.A (Original Mix) Electro

S&D Project – Stop It (Original Mix) Electro

Kvalitetselectro fra S&D Project. Alle tre låtene på EP’en holder koken, og det blir derfor unødvendig å plukke ut enkeltlåter. Anbefaler å sjekke ut alle.