Farleon – Millenium (Original Mix) Electro

Farleon har gjort et par suksessfulle slipp etterhvert, og bygget seg opp et godt rykte i electro house -miljøet. EP’en som vi har hentet tittellåten fra, kom med i forrige ukes 10 Must Hear Electro House Tracks, og har siden det plassert seg greit i midten av BP’s Top 100 liste. 8-bit sounds, småfunky groove, og slanke complextro-lyder blandes på en god måte til en melodisk theme med rolige vocal chops. En låt å få med seg hvis du setter pris på Electro som ikke på død og liv skal være Big Room. 

Electrixx, Fast Foot – Electric Foot (Original Mix) Electro Hot

Min favoritt fra ukens slipp så langt. Utgitt på Sick Slaughterhouse, og samler talentene fra to solide acts i henholdsvis tyske Electrixx og russiske Fast Foot. Sistevente blir lett gjenkjent i lyden droppene avgir, mens Electrixx trolig har jobbet med melodi og break. Sluttproduktet blir ganske unikt, og skiller seg ut i fra tidligere låter vi har hørt fra produsentene hver for seg. For meg som har vært blodfan av Electrixx siden superhiten Tetris er dette et friskt pust og muligens beste låt siden 2011-monsteret Crispy Cake.

FTampa – Portland (Original Mix) Electro

Bloggfavoritt FTampa vrenger ut en Cold Blank -inspirert produksjon i sin seneste originale utgivelse. En kan ense en del retrofeel i de bearbeidede 70-talls syntene som utgjør break og build. Complextrodrop og et snev av 8 Bit-sounds badet i reverb høres kanskje ikke ut som noe nytt med tanke på Tampas tidligere verk, men overall feel’n i låten blir et friskt pust for den unge brasilianeren.