EDC las vegas

EDC Las Vegas: Livesets

Et av USAs desidert største EDM-eventer ble nylig arrangert i Nevada-ørkenen: EDC Las Vegas. EDC har de siste par årene blitt arrangert i en rekke andre byer, blant annet New York og Chicago, men «moderskipet» holder stand i casinobyen. Med fem scener over to dager er dette et paradis for oss som liker elektronisk musikk, og nå har de fleste livesettene blitt sluppet på nettet. Utallige artister spilte gjennom disse to dagene så vi kan umulig skrive om alle, og derfor velger jeg heller å skrive om de settene som falt meg best i smak.

Ps; jeg beklager den litt skuffende lydkvaliteten på en del av opptakene.

Hvis du er av den utålmodige sorten, vil settet til Borgore passe deg veldig bra. Han er veldig glad i å switche fra drop til drop og brekk til brekk, uten av det nødvendigvis høres ræv ut. Settet er beinhardt da det består av «hardstyle-house», big room progressive, dubstep og trap, og med (i de fleste tilfellene) god timing på overgangene er dette et aldri så lite show. Amerikaneren viser også at han ikke er redd for  å bruke micen for å få med seg publikum.

Adrian Lux kjører settet sitt i en melodisk og euforisk stil, noe vi også burde forvente av den svenske progressive mesteren. Vi snakker høy svenskhus-faktor her, men det hele er veldig godt mixet og gir en fin helhetsfølelse.

En annen svenske som gjorde det stort på EDC var eks-Swedish House Mafia medlem Steve Angello. Mannen mixer jo så rent som en gresk gud, og med en digg blanding av materiale fra hans eget label Size og dagsaktuelle låter er dette et av de settene du absolutt bør høre.

Det som kanskje skapte mest furore i år er dette merkelige settet av Night Owl Experience. Gruppa, som jeg måtte researche litt for å finne ut av, er et stort mysterium. På nettet finner jeg litt motstridende meldinger om hva de er, så det kan godt hende dette er et «Show» på lik linje som de har på Sensation for å vise frem fyrverkeri og den slags (Night Owls er navnet på folk som jobber for arrangøren av EDC, Insomniac Events). Uansett var det til stor forundring at disse stod scheduled til å spille på mainstage foran et hav av mennesker. Men fyttikatta for et sett de har levert. Det er nesten så jeg mistenker det for å være pre-mixet, for det er intet annet enn mesterlig sammensatt. Var du til stede under helgens event så vil vi gjerne høre dine erfaringer.

den 26 juni | av |

« »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>