Free download: Ed Sheeran – I See Fire (Kygo Remix)

den desember 17 | av | med 0 kommentarer

kygo_featured_ferdig

Kygo er på vei opp og frem med et stort norgesflagg på ryggen!

Hvis noen spør meg hvem man må følge med på i 2014 svarer jeg alltid Kygo. Kyrre Gørvell-Dahl, også kjent som Kygo er en kar på 22 år fra Bergen. Folk fra vestlandet sier han er Bergens store sønn, kommende ordfører og at han kanskje blir like kul som Herman Friele og Erna Solberg. Jeg er skråsikker. Vi skrev om Kygo før første gang i juni og nå har det virkelig begynt å bli action rundt unggutten. Han får ca. 1000 nye fans på Facebook hvert døgn og han rundet akkurat 50.000 fans på Facebook. Det er 30.000 flere enn gromgutta i CLMD og kun 8000 færre enn Lemaitre. På Soundcloud har han 28.000 følgere, over 4 millioner playes og Kygo får rundt 100.000 plays hver dag. På Youtube gidder jeg ikke telle på engang, da blir jeg sittende til påske. Alt dette på under et år, jeg er målløs.

Likevel er han nokså «ukjent» her i Norge. Det første jeg hørte var remixen hans av Matt Corby – BrotherBrother tar deg med på en reise blant pent piano, gitarspill, herlig vokal, nydelige breaks, tårevåte overraskelser og den helt egne Kygosounden. Den er det ikke mange andre som kan. Kygo sine remixer er som balsam for sjelen, og sangene hans er like gode hver ENESTE gang. Jeg har ikke ord for hvor høyt jeg setter musikken til Kygo, og jeg håper ikke jeg er den eneste her til lands som er litt småstolt av at han er en norsking med skarre-r. Finnebassen, pass deg, it’s a new cowboy in town.

Sjekk ut Kygos nye remix av Ed Sheeran – I See Fire og bli forført. Har du ikke hørt om denne karen før kan jeg garantere deg at du vil høre et par timer til.

Ed Sheeran – I See Fire (Kygo Remix)

Last ned gratis her!

Si din mening!