letthemusicplay feat. UTRB – Don’t Weigh Me Down (John Dahlbäck Remix) Progressive

letthemusicplay feat. UTRB – Don’t Weigh Me Down (Guy J Remix) Tech

To remixer av letthemusicplays Don’t Weigh Me Down som ble sluppet på Pilot 6 Recordings, et sub-label av Armin Van Buurens Armada Music. John Dahlbäck kjører på med en kjent progressivelåt med heftig dropp og store synther, selv om jeg synes det er klart breakdownet som er det beste i låta.

Som dere sikkert vet så er Guy J en av mine aller største favoritter og han gjør en solid remix her også. Med sin kjente rolige melodiske stil tar han oss med på en nydelig reise gjennom hele låta. Vokalbruken er også meget sterk, noe som er spennende, siden Guy J normalt ikke har særlig mye vokaler i låtene sine.

Selv om Dahlbäck gjør en god remix, føler ikke jeg at den når opp til Guy J sin rent produksjonsmessig. Har jeg rett, eller er det bare fordi låta appellerer mer til meg?