Don Diablo & Matt Nash – Starlight (Could You Be Mine)

den august 1 | av | med 2 kommentarer

starlight

Axtone skrur opp releasetempoet og slipper sin andre låt denne måneden!

Det gikk kanskje usnakket hen, men for en stund siden leste jeg at Axtone skulle skru opp tempoet på slippene sine i tiden fremover. Det er i grunn ikke vanskelig å forstå heller mtp. alle bekreftede og ubekreftede låter og IDs som sirkulerer på youtube med [Axtone] i tittelen. Så nå gjenstår det bare å se om det blir til det bedre eller verre.

Tidligere har jeg stort sett forgudet alt som har blitt sluppet på labelet, men etter releasen av «Wakanda» (som jeg forøvrig synes er en av årets desidert verste låter) fikk tilliten min til labelet seg en kraftig knekk. Rasputin fulgte kort etter og overrasket heller ikke positivt, men den har jeg med tiden begynt å like ganske så godt.

Når det kommer til dette slippet er det signert Don Diablo og Matt Nash. Førstnevnte burde ikke være ukjent for noen da han har produsert musikk i snart 10 år og har mange kommersielle hits på papiret. Både egenprodusert, og produsert for andre. Matt Nash derimot har bare holdt på et par år og er en ung brite som tydelig har kloret seg inn i bransjen. Noen har kanskje hørt enkelte av produksjonene hans som han har sluppet i samarbeid med Dave Silcox.

En ting som ofte skjer når labels skrur opp slippfrekvensen er at kvaliteten begynner å variere. Nå er det slik at mange Axtone låter må gro litt før de faller til sin rett så jeg skal ikke være for rask med å si at dette er noe lavere kvalitet enn andre låter fra labelet, men etter noen gjennomlyttinger gjør ikke låten helt det store for meg. Potensialet var der da jeg hørte det gode vokalsporet siden jeg alltid har digget lyden av vocoder, men droppet synes jeg ødelegger mye av låten. Når man først har et slikt vokalspor synes jeg man heller burde prøve å bevare litt av den melodiske magien inn i droppet, men istedet blir vi møtt av et litt halvslapt dropp som hverken er melodisk eller hardt nok til å skape noen spesiell energi eller stemning.


Beatport

Men med det sagt så finnes det håp. En Otto Knows remix har allerede sirkulert en stund, og vi kan vel bare håpe at den kommer snart! Ta en lytt under, i en Asalto «remake».

Si din mening!

Spikey sier:

Kommer det en instrumental versjon?:)

E sier:

Personlig digget jeg originalen av Starlight. Definitivt et av årets slipp så langt etter min mening, og definitivt det beste på Axtone siden CTSM-remixen til DubVision. Enorm låt som garantert rister i filler de fleste festivaler (http://www.youtube.com/watch?v=jLiUzg-nLCU – sjekk andre droppet). Otto Knows-remixen synes jeg blir litt kjedelig, rett og slett.