321639_10152782865895430_311371201_n

DJ-konkurranse: Avstemning

Hvem skal spille på Stavanger LIVE? Stem på din favoritt nå!

Fristen for å sende inn mixtape til DJ-konkurransen i regi av Housebloggen og Stavanger Live er nå ute, og vi er veldig fornøyd med materialet vi har fått tilsendt. Vi har fått inn ca 45 mixtapes, kjempemoro at så mange vil hive seg med på denne konkurransen. Det er nå konkurransen starter. Vi oppfordrer herved alle lesere til å ta turen inn på vår stemmeapplikasjon på Facebook og stemme på hvem DU synes fortjener å få spille foran tusenvis av mennesker på Stavanger Live.

Avstemningen varer frem til 30. april kl. 18:00. Inntil den tid har har alle mulighet til å promotere seg selv, og gjøre alt i sin makt (unntatt IP-juks, som fører til umiddelbar diskvalifikasjon) for å havne blant de 5 mest populære deltakerne. Så lenge du er på topp 5-lista, har du muligheten til å vinne. Housebloggen og Stavanger Live velger nemlig ut én av disse som vinner av konkurransen.

Så hva venter du på? Stem her!

den 24 april | av |

« »

7 responser til DJ-konkurranse: Avstemning

 
 1. Roy sier:

  «Du må være koblet til facebook for å stemme» her må dere vel ha gjort noe galt? Jeg er koblet til FB…

 2. Kristian Nystad (DJ KRISTIAN NYSTAD) sier:

  Kan alle som har stemt i dag, stemme på nytt i morgen?

 3. Marc sier:

  Litt trist egentlig med denne form for avstemning. Da kommer ikke den mest talentfulle ut som vinner, men heller den med flest venner. Jaja, ikke jeg som styrer konkurransen.

 4. Feh sier:

  Slike kommentarer kommer opp hver eneste gang, men jeg skjønner fortsatt ikke problemet. Hvis du leser reglene for konkurransen står det helt tydelig:

  Så lenge du er på topp 5-lista, har du muligheten til å vinne. Housebloggen og Stavanger Live velger nemlig ut én av disse som vinner av konkurransen.

  Ergo er det ikke gitt at man vinner selv om man har flest stemmer, og i de konkurransene vi har kjørt hittil har dette fungert veldig bra.

 5. sier:

  Syntes det er dårlig at jeg må ha FB for å stemme…

 6. onskeraastemme sier:

  Stemmelinken funker ikke! Har dere kuttet avstemmingen for tidlig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>