Firebeatz – Disque (Original Mix) Electro Beatport

Etter de to knallgode releasene Dear New York og Here We F*cking Go er Firebeatz igjen ute med nok en club-smasher. Disque er en låt som strekker seg enda lenger vekk fra sjangerens normer med forvrengte wobbles og mye leking. Forøvrig synes jeg at denne stilen her av ny prog/electro gjør seg desidert best når noen tør å dra det så langt som Firebeatz har gjort her, kun avbrutt av et melodisk breakdown.

Firebeatz er også som noen av få produsenter signert til Spinnin som faktisk klarer å levere godt materiale nesten ved hver release, i motsetning til flere av de andre artistene de har i stallen.

Jewelz & Scott Sparks – Flashbang (Original Mix) Progressive Beatport

Jeg er ganske sikker på at låter som dette ikke har mulighet til å komme til sin rett med mindre de sprenges ut av et PA anlegg foran x antall tusen mennesker, men om noen mot formodning skulle ha et slik anlegg. Kos dere.

Nicky Romero feat. NERVO – Like Home (Dannic Remix) Progressive Hot

Remixpakken kommer ikke offisielt ut før den 18. desember, men imens kan dere kose dere med Dannics remix av låten. Originalen var en god låt, men Dannic tar den et ekstra nivå opp med en feit rullende basslinje og en sound som kanskje er litt mindre cheesy enn originalen. Godt jobbet!

W&W – Invasion (Heatbeat Remix) Trance Hot Beatport

Knallfet låt fra Heatbeat som alltid leverer trance av beste sort krydret med elementer fra både electro, dub og progressive. Absolutt noe du bør ta deg tid til å høre på!