Disco Pleasure

Oliver Schmitz & Alex Del Amo – Disco Pleasure (Original Mix) House Hot Beatport

Tittelen på låta oppsummerer vel det meste jeg føler for denne. Fet basslinje, perfekt choppet beat og passe cheesy vokaler gjør det til en låt som man er nesten nødt til å dra litt på smilebåndet av.

Halfway House & Beatz Projekted – Hit The Door (Original Mix) Electro Beatport

«All my haters hit the door!» Tror neppe Halfway House & Beatz Projektet har funnet opp hjulet på nytt med denne låta, men dæven som den smeller fra seg i skikkelig Melbourne-stil! Har aldri hørt om disse to artistene før, men nå som Peak Hour har plukket de opp og gitt ut Hit The Door, skal vi ikke se bort ifra at vi vil høre fra de igjen.

Jessica Sutta ft. Kemal Golden – Again (Jesse Voorn Club Mix) Progressive Beatport

Originalen til denne ble sluppet i mars, men når den kom synes jeg den var en dvask og «poppete» låt. Nå har det kommet to remix-pakker, men den som jeg synes hever seg over røkla er Jesse Voorn som jekker opp låta fire hakk med et beinhardt electro-drop, noe jeg synes funker overraskende bra.

Cavego – One Night (Made In Norway Remix) Progressive Beatport

Bergenseren Cavego slapp nylig One Night på Norwegian Records, og Made In Norway stiller opp med en digg melodisk remix med litt trance-inspirerte synther.

Uberjakd ft. Nuthin Under A Million – All I Need (Revero Remix) Progressive Beatport

Forrige ukes slipp på Mixmash var egentlig ikke så voldsomt mye å skryte av, men denne remixen fra Revero synes jeg er verdt å skrive noen få ord om. Vokalen kler den progressive linja Revero har lagt seg på her, og det første breaket synes jeg virkelig setter stemningen på en god måte, og interessen min blir holdt oppe gjennom hele låta ved hjelp av mange kule effekter og elementer.