Detroit Swindle – Break Up To Make Up

den juli 2 | av | med 0 kommentarer

Detroit Swindle

Denne ukens releaser har bydd på mye bra og med mange store navn på tapeten har konkurransen vært beintøff. Dog, etter en rask summering, må jeg for min egen del konstatere at Detroit Swindle stikker av med seieren i denne runden.

Mange vil nok tenke at dette er en middelmådig release og ofte kan det være vanskelig å sette fingeren på hva som gjør at en låt med et klassisk sound som dette ikke blir stemplet med middelmådighet. Kanskje er det på grunn av mangel på variasjon at veldig mange av disse låtene har en tendens til å koke bort i mengden? Personlig tror jeg at det avgjørende punktet faller på musikerens forhold til sjangeren. Det er nettopp dette punktet som til syvende og sist fylle låta med sjel og varme.

Detroit Swindle gutta har vært flinke til å holde på integriteten sin fra karrierestart og det kan du merke på hvert eneste slipp. Med ett lett, sommerlig sound sprer duoen om seg med sjelfulle, varme deep house-vibber og dersom du er glad i det klassiske er Break Up To Make Up en EP du virkelig kommer til å falle pladask for.

HOT!

Detroit Swindle – The Break Up (Original Mix)

Detroit Swindle – The Make Up (Original Mix)

Si din mening!