Det er umulig å finne et sted å begynne når man skal beskrive Joel Zimmerman aka. Deadmau5 vanvittige karriere. Eventyret som har utspilt seg fra han begynte å levere underground electro og annen eksperimentell musikk så langt tilbake som 1998 og frem til i dag hvor han er en av verdens mest innflytelsesrike artister er ganske enkelt utrolig. Listen over store artister han har jobbet med er lang, og listen over steder han har spillt er uendelig.

Han har vunnet en rekke priser både som «DJ» (noe han ikke liker å bli referert til som) og for sine fantastiske produksjoner og det skal ikke forundre meg om han drar inn noen for Album Title Goes Here også.

Dette albumet må nesten sies å være en hyllest til hans trofaste fanskare. På skiva bør det være noe både for de som liker hans dypere electrolåter (Superliminal, Maths), mer kommerse electrolåter (Professional Griefers), kule samarbeid (Channel 42 med Wolfgang Gartner), det progressive (The Veldt, There Might be Coffee, Closer, October), instrumentallåter ala Strobe (F*n Pig), eksperimentelle låter (Take Care Of The Paperwork, Telemiscommunications) og låter fra andre sjangere (Sleepless, Failbait).

Med andre ord, her er det noe for enhver smak!

Kjøp albumet på iTunes | Beatport | Lytt på Spotify

Last ned hele albumet i MP3 VBR (.zip)

 Bonus: Last ned hele ablumet i HQ FLAC: Del 1 | Del 2 | Del 3 (.rar)

(iTunes exclusive låtene er ikke inkludert)