Flere hete releases på house fronten med innslag av et par skallebankene tech låter.


ATFC – Dazzle (Original Mix) House

ATFC – Can You Feel Me (Original Mix) House

I sedvanlig stil peiser ATFC på med herlig rytmisk house! Ingen vokaler inne i bildet denne gangen, men låtene mangler ikke kvalitet av den grunn selvom denne klassiske typen house som regel låter best med en saftig vokal. Låtene er relativt forskjellige selvom de tar for seg samme tematikk så sørg for å sjekke ut begge.

KORT – Tomorrow (Copyright & KORT Edit) House

Tunge, tribal beats fra Copyright og KORT. Begge artistene er vel kjente innen house miljøet og har hatt flere store slipp, deriblant på Defected og denne gangen på Copyrights eget label “Copyright Recordings”.

Phunk Investigation – 1980′s (Original Mix) Techno

Er det et element som herjer i techno-sjangeren om dagen (som for så vidt har gjort det lenge) så er det tunge, nesten 80-talls inspirerte synths. Phunk Investigation har mestret denne typen låter lenge og det høres.

Henrik B – Acid Rocker (David Tort Remix) Tech

Nok eksempel på det jeg nevnte over, bare at her er låta strippet til et minimum av hva som kreves for å gjøre den komplett. Det enkle er ofte det beste!

Cambas VS. PHNTM – Inferno (Original Mix) Techno

Etter den knall sterke låta “On The Edge” med Umek, teamer Cambas og PHNTM opp for en oppskriftsmessig riktig release med mye trykk!