Daft-Punk-Get-Lucky-Daft-Punk-Remix-500x500

Daft Punk – Get Lucky (Daft Punk Remix)

Ut av det blå lanserte plutselig Daft Punk deres egen miks av «Get Lucky» på Spotify, mens det ryktes at resten av låtene fra albumet skal få remixer senere i år. Miksen deres er hele 10:33 lang uten at vi helt klarer å forstå hva som er poenget med det. Ut fra originalen er det egentlig bare lagt til noen ytterst få elementer, pluss at en del andre elementer har blitt rearrangert i enkelte partier. Da jeg første leste teksten «remix» ble jeg med ett veldig spent og må si jeg ble særdeles skuffet da jeg fort fant ut at det hele minner om en «extended mix» snarere enn noen ny tolkning av låten. Hva det er eller ikke er spiller forsåvidt ingen rolle; det er fortsatt «Get Lucky», bare lengre. Og vi digger den like mye nå som da den kom!

Spotify | Kjøp på vinyl

(Daft Punks rettighetsbeskyttere fjerner youtube/soundcloud streams fortere enn de dukker opp, så ingen avspiller, desverre!)

den 27 juni | av |

« »

2 responser til Daft Punk – Get Lucky (Daft Punk Remix)

 
  1. jon sier:

    hvor er den videoen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>