Daft Punk ft. Pharrell Williams – Get Lucky

den april 19 | av | med 15 kommentarer

537417_10152734989405133_887119355_n

Ventetiden er endelig over!

Hypemaskinen har virkelig fått kjørt seg de siste ukene. Etter 15-sekunders reklameklipp på Saturday Night Live, en teaser-video på Coachella og en radioavspilling på den kanadiske radiostasjonen Sonic 102.9, så kan fansen ENDELIG nyte den fulle versjonen av Daft Punks nye singel. Det har blitt heftig debattert om denne radioversjonen faktisk var ekte, eller om noen bare hadde gjort en edit av låten med en vokalist som liknet Pharrell, men nå kan det altså bekreftes at dette var den endelige versjonen!

Med den sjelfulle stemmen til Pharrell Williams, det lette, glade og superfunky gitartemaet til disco-legenden Nile Rodgers er dette en unik collab som virkelig er et velkomment bidrag i den stadig stagnerende utviklingen av EDM. Daft Punk viser her at de fortsatt har det som skal til for å gi oss bakoversveis, og tar det hele tilbake til røttene med Get Lucky’s herlige groove!

Det er en fantastisk førstesingel, som har en fot på hver side av sjangerne disco og house. Vi gleder oss noe vanvittig til å høre hele Random Access Memories i sin helhet, og er ganske sikre på at det vil stadfeste hva Daft Punk anses som: gudfedrene av moderne housemusikk!

iTunes | Spotify

«When I heard ‘Get Lucky’, it just reminded me of like, some kind of exotic island – not sure if it was on this planet or not, but it just felt like a place where it was like forever four in the morning. You’re on an island, you could always see the sun rising and the sky is like, you know, that peachy colour. The music was as alive as the air was, you know, so the air was something that you were gentle and kind and thankful to.

It’s like being in that world is like… the only thing that really matters is you’ve met this girl at this party, and getting lucky is not just sleeping with her, but meeting someone for the first time and it just clicking. There’s no better fortune in this existence, to me.»Pharrell Williams, om «Get Lucky».

Hva mener du om den første singelen fra Random Access Memories?

Si din mening!

Tor sier:

Har akkurat hørt igjennom albumet og må si jeg er meget skuffet.
Sliter med å forstå hvordan folk kan rate dette albumet så høyt som de har gjort. Her er det «lame» heismusikk stort sett gjennom hele albumet i beste Eurovision stil. DP sounden fra «Human after all», «Homework» og «Discovery» har blitt erstattet med daffe discorytmer og nesten ingenting electro. Det er så treige og kjedelig låter at det er like før man lurer på om det stopper opp. Med så store navn og så mye tid kan man begynne på hva de har brukt tiden på i studio.

Ome sier:

Har ventet på denne låten SÅ lenge, og den er så fantastisk. INGENTING slår den ekstreme vokalvocoderen fra Daft Punk… Sommerlåta 2013 uten tvil!

V sier:

Ble faktisk litt skuffet, muligens jeg hadde litt for store forhåpninger etter leaken.

Synes sangen begynner bra, vokalen osv passer utmerket. Dette endrer seg mot slutten og blir litt dominerende og blir dratt litt «langt» mot slutten.

Hadde også håpet på en litt større/fremtrende del med bare den klassiske DaftPunk-sounden. Forhåpentligvis blir dette gjort med hvis de slipper en annen versjon enn radio edit.

Spent på om albumet blir noe likt dette eller om de har sanger der Daft Punk er i hovedsetet.

blæblui sier:

På Spotify og :)

Foobar sier:

Det er rett og slett glimrende. Og endelig slipper jeg å hamre repeat-knappen på YouTube

slim sier:

Haha,har vært der selv helt siden videoen på et minutt kom ut for noen dager siden. Sikkert trykket repeat noen hundre ganger!

heutZe sier:

Melodien og grooven er klassisk french house i kjent Bangalter-stil, men gi meg en dub! Ikke særlig begeistret over vokalene :)

Martin sier:

Jeg syns faktisk vokalen er med på å gjøre låta bedre og fester røttene enda mer i discoen :) for meg hadde en dub blitt for monoton.

heutZe sier:

Synes ikke helt vokalene passer og tar for mye plass.. det er bare min mening altså..

V sier:

Skrev en kommentar om nettopp dette, mulig de ble starstruck av å ha Pharrell på vokaler (uforståelig right?! De er jo Daft Punk!!). Det er de som skal være i hovedsetet ikke motsatt, synes det ble litt for tydelig utover i sangen.

Bjørn N sier:

Dårlig. Håper resten av albumet blir bedre..

slim sier:

Kan du begrunne hvorfor du har dette synspunktet? Et argument blir alltid bedre hvis du skriver noe annet enn «Dårlig». Er sikker på at 90% synes dette er en lett og funky låt som fungerer for alle. Det er ingen tvil om at dette vil bli en av sommerens mest spilte låter over hele verden

slim sier:

Ble skuffet da jeg hørte snippeten på 15 sekunder.

Jeg er ikke skuffet lenger… :)

Juden sier:

Awesome!