Bingo Players – Cry (Just A Little) (Olav Basoski Remix) House Hot

  Vi har postet denne før, men det var ikke i full bitrate og lengde, noe denne er. Uansett, det er en kul remix av Bingo Players’ sommerhit ‘Cry’ som anbefales å gi spilletid de kommende månedene. Olav Basoski har liksom ikke revolusjonert låten, men han har gitt den litt mer trøkk i kicksa og droppet, og den helt spesielle egne Basoski-feelingen med effekter og funk – veldig diggbart!

Florence And The Machine – You’ve Got The Love (Mark Knight Remix) Progressive

  Ennå en repost, da den leaket en måneds tid tilbake som ‘You’ve Got The Love (Mark Knight Bootleg)’ – det skulle midlertidig vise seg at låten skulle få en offisiell release på selveste Toolroom Records, så dette er versjonen fra beatport. Ellers er det et progressivt mesterverk fra Mark Knight, som minner meg veldig om remixen hans av Faithless – Music Matters, som for mange definerte den moderne sounden av progressiv house tilbake i 2009. Dette er en tidløs remix av denne ellers herlige låten.

Marco V – Unprepared (Recharged Original Mix) Progressive

  Om Marvo V leverer eller ikke er egentlig ikke noe å lure på. Som vanlig er produksjonen bunnsolid, og ender i et solid smell i siste droppet. Det eneste som hindrer denne i låten å være en epic og tidløs progressiv banger er den litt merkelige vokalen i breaket, men ja, det kommer helt sikkert en dub-versjon. Leaden gir gåsehud og mer til, love it!

Dave Darell – Keep Your Hands Up (Anthem Dub Mix) Progressive

  Personlig er jeg ikke så fan av Dave Darrell, men denne gangen har han virkelig fått til en veldig deilig låt. Passer best til dere som liker litt mer kommersiell house med sommerlig preg. Da kan denne fort bli en av deres mest spilte i sommer! Både fengende og sjarmerende, avslappende og energisk på samme tid – flott låt av tyskeren.

Felguk – Blow Out (Original Mix) Electro

Av en eller annen merkelig grunn har denne låten vært på vent i sikkert over et halvt år, til stor frustasjon fra Felguks fans. Endelig har den brasilianske duoen fått ut låten på Dongle Records. Fullversjonen er litt annerledes enn hva jeg forventet meg, hvertfall i strukturen av låten. Liker veldig godt at låten bygger seg opp såpass lenge som den gjør før det første droppet! Hva mener dere? Hot or not?

+++

Arty – Around The World (Original Mix) – RIP by HouseBloggen.no