coachella-2015-lineup

En nordmann hver dag

I april er de tilbake. Festivalen som spinner over to helger midt i ingenmannsland. De med størst navn på plakaten denne gangen ble AC/DC, Jack White og Drake, men la oss heller rette fokus mot hvilke elektronika artister og DJ’s som er booket.

Fredag 10 og 17. april

Det vekker en god følelse å se at Todd Terje skal delta på årets festival. Videre er det kanskje ingen overraskelse at Caribou, som har levert fjorårets beste album, også stiller sterkt. Videre har vi Alesso, Hot Natured, Gorgon City og trap-trioen Keys N Krates. Vi ser også veteranene MK og Pete Tong ved siden av 2014 vinneren med låta Gecko (Overdrive) – nemlig Oliver Heldens får spilletid. Ja også Chris Malinchak med sjiraff musikkvideoen til So Good To Me stiller – til gjengjeld en av de mest behagelige låtene som finnes.

Lørdag 11. og 18. april

To tredjedeler av Swedish House Mafia kommer. Axwell og Ingrosso er klare for å levere sine siste utgivelser som Can’t Hold Us Down og Something New. Elektronika musikken fra Australia har også hatt en enorm eksport det siste året med blant annet Flume og Touch Sensitive. Derfor er What So Not og Alice Wonderland kule australske artiser på plakaten under årets Coachella. Nok en norsk artist får oppmerksomhet og Cashmere Cat skal ta stafettpinnen videre fra Todd Terje. I tillegg er Tale Of Us, SBTRK og Deorro verdt og nevne.

 

Søndag 12 og 19. april

David Guetta er på plass disse dagene. Det er også franske Madeon som nylig ga ut låta You’re One. Odesza, Duke Dumont, Martin Solveig, Jamie XX og John Talabot er også sterke navn disse dagene – hovedsakelig de to førstenevnte har hatt et ekstremt bra 2014.

Samtidig nok en dag – nok en nordmann. Denne gangen er det selvfølgelig yndlingen Kygo som skal sveipe teppet under beina på Todd Terje og Cashmere Cat. Går vi mer undergunn på lineup’en vil jeg anbefale DJ’ene som utgjør J.E.S.+S. – alle store i DJ sammenheng. Ellers så har du Cedric Gervais i EDM sjangeren og Ben Klock og Dubfire i techno sjangeren. Årets festival byr som vanlig på et kremutvalg og årets festival ligger til rette for å bli en suksess. Kom deg til California i april.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>