CLMD @ Sentrum Scene 13. desember

8. December 16:14 | by | with 0 kommentarer

CLMD_GTP_IMG_4705

Hold av datoen, CLMD kommer hjem til jul!

Nå er det ikke mange dagene igjen til at CLMD tar over Sentrum Scene og kaster glans over den norske fansen. Fredag 13. desember er datoen vi holder av. De fleste leserne av Housebloggen vet godt hvem CLMD (Carl Louis & Martin Danielle) er, så vi dropper en lang introduksjon og konsentrerer oss om godisen.

Den norske DJ-duoen som godtgjør spillelister verden over regnes som de mest fremadstormende guttene innen housemusikk. Her i Norge er de kanskje de flinkeste vi har? Nå de kommer hjem til jul, og Oslopublikumet skal endelig få muligheten til å se Carl og Martin i sitt rette element. CLMD havnet på alles lepper da låten deres “The Message” ble plukket opp av Steve Angello og Axwell fra Swedish House Mafia. I 2012 toppet singelen “Black Eyes & Blue” radiokanaler verden over, var A-listet på P3 i både Norge og Sverige og ble hyllet på houseikonet Pete Tongs verdenskjente radioprogram på BBC.

“The Stockholm Syndrome” kom raskt etter, og ble listet på blant annet BBC1, SirusXM og mange andre store utenlandske radiostasjoner i tillegg til norske P3. En bedre gåsehudlåt skal du lete lenge etter. CLMD har gjort en rekke remixer, blant annet “Just The Way You Are” for Bruno Mars, “Fall in Love” for Estelle og ikke minst remixen av ”Discopolise – Falling” som ble sluppet på Axwell sitt plateselskap. Ryktene sier at CLMD skal snu Sentrum Scene på hodet og blant annet bruke scenen som en del av dansegulvet. Dette og andre små endringer gjør at konsertlokalet blir til byens største nattklubb kun for denne begivenhenten. Glede seg! På Facebook skriver Carl og Martin:

“Vi har jobbet beinhardt den siste tiden for å forandre Sentrum Scene til vår helt egen verden! Vi kan love deg at du aldri har sett Sentrum Scene på denne måten før!”

De er nå aktuell med låten “Fader”, og gjorde forrige helg en spennende live-opptreden på P3-Gull med vokalister og mer. Kanskje får vi se dette på fredag også? Det håper vi! I går spilte de på NRJs 25 års jubileum til manges glede og Housebloggen så ungguttene live i Bergen før Guetta i sommer; Tro på oss, det var og blir allsang, hopping og pumping fra start til slutt. Vi gleder oss stort til fredag 13. desember og håper vi ser mange norske musikkelskere med et smil om munnen etter konserten.

Kjøp billetter her!

Eventet på Facebook

Kommentarer