CLMD på Bergenshus Festning 18 august 2013!

den august 14 | av | med 0 kommentarer

clmd

Carl Louis & Martin Danielle er tilbake i Bergen, og denne gangen på den store scenen de hører hjemme på!

Tiden hvor CLMD ble omtalt i hytt og pine som «fremadstormende», «lovende», «en duo å se opp for» osv er over. Det har den egentlig vært lenge. Den farlig fengende hiten «Black Eyes & Blue» var i 2012 den tredje mest spilte låten på norske radioer, og de er for øyeblikket A-listet med sin nyeste singel «Stockholm Syndrome». Gutta slipper en remix en remix på på selveste Axtone 19. august, og vi vet alle hvor kresen labelsjef Axwell er til hva som slippes på hans plateselskap. Det er rett og slett veldig få som slipper gjennom det nåløyet. Hør remixen deres Discopolisuk – Falling her (2 minutter inn i videoen)!

Istedet for å fokusere på merrittlisten deres vil jeg heller skrive litt om hva dere som aldri har sett CLMD før kan forvente; høy energi. Carl & Martin gir alltid 110%, uansett om det er en stor eller liten scene. De er en dynamisk duo når de spiller live, og har ekstremt god publikumstekke og utstråling som merkes langt bak i publikumshavene. CLMD spiller en god blanding av stiler, men samtidig så er alltid grunnbasen i settet sin egen housefilosofi, som på mange måter er unik og lovprist av både stjernedjs og produsenter. Så her får du litt av alt, og det er god sjanse for at du er greit varm, og kanskje også litt sliten etter denne dagens første konsert!

Etter å ha sett disse to kjernekarene noen ganger gleder jeg meg hvertfall veldig til å se disse to i fri utfoldelse på en stor scene i Bergen! Det bør DU også! Om du er en av de som alltid kommer sent, bare for å se de mest kjente headlinerne – start vorset litt tidligere, og få med deg samtlige denne dagen, også CLMD. Du vil neppe angre!

Kjøp billetter her!

PS: CLMD kjører en standalone konsert og gjør Sentrum Scene i Oslo til byens desidert største dansegulv den 13 desember 2013! Mer informasjon og eventlink finner du her!

Si din mening!