CLMD – Black Eyes & Blue

den mars 31 | av | med 20 kommentarer

CLMD-Black-Eyes-Blue

Den norske superduoen Carl Louis & Martin Danielle er tilbake med et nytt alias og nok en fresh låt. Denne gangen har de fått med seg den talentfulle indie-vokalist Ingrid Håvik med på laget, som gjør en god jobb på vokalene. Selv om det skal mye til for å toppe deres tidligere produksjoner stiller Black Eyes and Blue meget sterkt. Så sterkt at dette kanskje er deres beste gjennomførte låt noensinne. Hvorfor? Fordi låten har en helt spesiell atmosfære fra start til slutt, og den emosjonelle tilnærmingen og briljante vokalen gjør raskt at hårene står rett opp over hele kroppen. I tillegg er energinivået høyt nok til å bevege store dansegulv og festivaler, og da har du en vinner. Housebloggen gir i hvert fall begge tomler opp for dette fantastiske stykket arbeid av CLMD.

PS: Denne låten er sluppet på deres nye label Up North med Sony i ryggen. Fremtiden ser med andre ord lys ut for disse to joviale karene fra Norge!

 

Vi anbefaler at dere støtter norsk housemusikk ved å kjøpe Black Eyes & Blue iTunes og spille den av på Spotify. Husk også å følge dem videre på facebook!
‘ 

Si din mening!

Martin sier:

Ufortjent lite blest rundt disse gutta. Vel så friske og talentfulle som Alesso og Avicii!

Mr. Machine sier:

Helt utrolig låt! Elsket den fra første gang jeg hørte preview’en. Utrolig bra produksjon, og vokalen er helt magisk. Fortsett med det strålende arbeidet!

TH sier:

Håper de får litt radiostøtte nå, det fortjener de!

adam sier:

helt villt bra. helt villt. lukter superstjerner.

CLMD sier:

Hei folkens!
Takk for all støtte og varme ord! Vi setter enorm pris på alle tilbakemeldinger dere kommer med! Dette gir motivasjon til å forsette å gjøre vårt aller beste!

for de som lurer kommer låten på bp asap. Vi har hatt noen tekniske prob, grunnet lisensiering i usa. Men Sony har fortalt oss at den skal være ute ila kort tid (senest mandag)

heutZe sier:

Gøy å se at norske artister får det til om dagen. Ørjan Nilsen gjør det bra innenfor trance, CL&MD i prog house, Todd Terje er STOR i underground miljøet og Fehrplay skal gi ut EP på Pryda Friends!

ss sier:

når kommer den på beatport?

TH sier:

Jeg vil kjøpe denne 10 ganger!

Steff sier:

Latterlig bra!

Feh sier:

Nydelig å høre en låt som er 100% norsk fra produksjon til vokal og som er så bra som det her! Helt på høyde med de store innen sjangeren!

Chris sier:

Årets sommerlåt! Fantastisk produksjon:)

sindrevs sier:

CLMD setter Norge på kartet!

Håkon sier:

Tror jeg aldri har fått så høy grad av gåsehud før. Sommer 2012 blir bra med denne :D

Lango sier:

Sykt bra låt! Gutta presterer hver gang

heutZe sier:

Kjempesang! Gutta skal absolutt ha skryt for bruken av vokaler :D

ace sier:

Enig! Vokalene gjør låten perfekt!

D sier:

Skjønner ikke at de ikke har mer enn 3000 likes på face. Progressive fra øverste hylle!

nameless sier:

Kommer denne på BP også? Vil egentlig bare kjøpe den en gang til, for å støtte CLMD. Dette er house i verdensklasse. Håper de samarbeider med Ingrid Håvik igjen!

Hvis dere leser dette Carl & Martin – jeg fikk tårer i øynene av denne låten, så dere har virkelig noe unikt på gang her!

Cowy sier:

i cant see the download links :/

mhm sier:

goose-awesome-bumps