Sensation Telenor Arena

Sensation er rett rundt hjørnet!

Sensation i Telenor Arena begynner å ta form.
Det er kun 2 dager igjen til det smeller. Gleder du deg?

Har du ikke kjøpt deg billett enda? Kjøp her!

Sensation Oslo: Funkagenda Spesial

En legende innenfor housemusikk besøker Norge for første gang!

 

Funkagenda, eller Adam Walder som han egentlig heter startet sin karriere når han var 13 år gammel. På den tiden hjalp han faren sin med å lage bakgrunnsmusikk til live showet sitt. Adam fikk da fort øynene opp musikken og livet. Han startet sine egne band på ungdomsskolen og ble et multitalent på musikkfronten. Adam kunne låse seg inne på gutterommet i dagesvis og lage musikk på sitt lille 4-spors studio.

I sine senere ungdomsår, mens han frontet et soft-rock band, ble han lokket inn i dance musikken av den legendariske Voodoo Ray. Fra dette punktet var det kjærlighet ved første blikk, og selv om han fortsatte å lære seg mer om den konvensjonelle siden av musikken på college (med toppkarakterer) så brukte han kveldene på å lage drum & bass og technomusikk.

Tidlig på 90-tallet mens housemusikken eksploderte, fant Adam endelig sitt hjem. De hypnotiserende rytmene til Roger Sanchez, David Morales og MAW var en perfekt kombinasjon av musikalitet og sofistikerte dansegulv. På denne tiden var steder som “Wobble” og den mektige “Gods Kitchen” et mekka for clubbere over hele Storbritannia. Han begynte nå å lære seg kunsten å være DJ. Siden Adam allerede var vant med beatmatching på sine gamle samplere og trommemaskiner, så fant han ut at dette ikke var så vanskelig som det han hadde trodd. Plutselig spilte han jevnlig på små barer og utesteder, men hans store lidenskap var musikkproduksjon.

Så kom tiden hvor Pioneer introduserte CDJ-spillerne, og Adam ble raskt en fast bruker av dette. Alltid var han først ute med re-edits og egne remixer av sanger som han spilte ute. Settene hans fikk et unikt sound, og folk la fort merke til dette. Etter en stund hadde han massevis av gigs, og låtene hans ga et friskt pust til housescenen.

 

Idag regnes Funkagenda som en legende innenfor housemusikken, og foruten å ha startet sitt eget plateselskap kalt “Funk Farm” så er han også en av veteranene i Toolroom Records sammen  med eier Mark Knight. Iløpet av de siste 10 årene har han levert gang etter gang, og har skapt mange av klubbingverdenens største hits. Vi har gleden av å gi dere en samling med Funkagendas største låter!!

Disse trenger egentlig ingen introduksjon eller beskrivelse… Disse er HOT allesammen!!!

Funkagenda & Mark Knight – Good Times (Original Mix)
Pete Gooding, James Donan – Running (Mark Knight & Funkagenda Instrumental Remix)
Funkagenda & Mark Knight – Flauta Magica (Original Mix)
Phoenix – If I Ever Feel Better (Mark Knight & Funkagenda Bootleg)
G Club pres. Banda Sonora – Guitarra (Funkagenda Redux)
Mark Knight & Funkagenda & Paul Thomas – Arena (The Very Festival Remix)
Mark Knight & Funkagenda – Done & Dusted (Original Mix)
Steve Angello & Sebastian Ingrosso – Partouze (Funkagenda Remix)
Mark Knight & Funkagenda – Man With The Red Face (Original Mix)
Mark Knight & Funkagenda – Antidote (Original Club Mix)
Michael Woods & Funkagenda – Alchemy (Original Mix)
Funkagenda – The Beta Set (Original Mix)
Funkagenda – Shinjuku (Original Mix)
Funkagenda – Splinter (Original Mix)

Vi i Housebloggen gleder oss ENORMT til at Funkagenda skal spille på Sensation i Oslo! Som dere så på videoen så er han ganske vill på sine live-sets, og med sin andre entre på Sensation noen gang tviler vi ikke på at han vil lage et perfekt show! Gled dere til å oppleve denne pioneeren innenfor housemusikk LIVE på Telenor Arena førstkommende lørdag!!!

 

Billetter til Sensation White 16 April i Telenor Arena kjøpes her!

Sensation White Oslo @ Facebook!


Hvem vant billetter til Sensation?

 

Jo, nå skal du høre; Omi Hagen, Kristine Røe og Veronica Isaksen.
Alle tre smiler og hopper av glede. Housebloggen sier pent god natt:)

 


Vinn billetter til Sensation – The Ocean Of White Oslo

Housebloggen setter stor pris på alle sine lesere og vi deler derfor ut gratisbilletter til Sensation 16. april i Telenor Arena

Vi hadde en enkel konkurranse på Facebook nå i helgen. Det ble trukket 2 vinnere og disse er:
Cecilie Myrland Eirik Hansen Ødevarp. Vi gratulerer så mye:) Dere vil bli kontaktet av oss ikveld.

Her kommer en ny konkurranse:
Hva gleder du deg mest til med Sensation i Oslo?
 

 

Skriv ditt “svar” på fanpagen vår, så er du med i trekingen av 3 eksklusive billetter. Vinnerene annonseres her på bloggen førstkommende onsdag.
Vår Facebook-Fanpage

 

Er du en skeptiker eller aldri har flaksen på din side, kjøp billetter her!

Sensation White Oslo: Avicii

16 April 2011 blir en historisk dag i Norges ellers så litt kjipe EDM-historie, da superstjerne-DJ’ene inntar Telenor Arena. Vi gleder oss selvsagt til Avicii!

Avicii startet karrieren på housebloggene, og navnet spredte seg som ild i tørt gress over hele verden, helt til det definitive gjennombruddet kom i 2008: Avicii vant Pete Tongs “Fast Trax” og fikk sluppet låten “Manman” på Tongs Bedroom Bedlam label, og dermed var det gjort.

Etter dette har veien til å bli superstjerne vært kort; Avicii har vært produktiv i studioet, og produsert hit på hit.. og ennå flere hits. Den unge svenskens låter har vært fast inventar i cdmappene til David Guetta, Tïesto, Erick Morillo, Roger Sanchez, Laidback Luke, Bob Sinclar, Tom Novy, Dirty South, Axwell, Sebastian Ingrosso, Joachim Garraud, og Dirty South – rett og slett de aller største DJ’ene i verden. Vi har sett låter som Set Me Free (Avicii Remix), New New New (Avicii Remix), Seek Bromance, My Feelings For You, Rapture (Avicii New Generation Mix), Hang With Me (Avicii Mix) – og mange fler!

Dette var bare begynnelsen, for Aviciis virkelige store år vil bli 2011! Han er hottere enn noensinne for tiden, og har utrolig mange fantastiske produksjoner på vei ut (en oversikt over disse kan du se i teaseren under) – Det er nå han virkelig blir stor, og er allerede booket på de største og beste elektroniske musikkfestivalene i hele verden!


Navnet Avicii de siste to årene har blitt synonymt med fengende melodier, masse energi og god atmosfære, som representerer sounden hans. Han har i tillegg også gitt ut litt “mørkere” musikk under aliaset Tim Berg, som også har mottatt strålende kritikk fra verdens mest anerkjente DJs. Det er ingen tvil om at han kommer til å rocke Sensation White den 16 april i Oslo, med sine meget dansevennlige feel-good låter og hit-spekkede sett! Vi gleder oss stort til å se denne unge stjernen i sitt rette element når han tar over spakene og tar oss med på en musikalsk reise den 16 april! Sensation White vil garantert bli et høydepunkt dette året, så sørg for å skaffe deg billett i dag!


Billetter til Sensation White 16 April i Telenor Arena kjøpes her!

Sensation White Oslo @ Facebook!

Sensation Oslo: Bio Benny Benassi

 

En av de virkelig store gjennom tidene, selveste Benny Benassi gjester Telenor Arena 16 April!

Italieneren tok verden med storm når Satisfaction ble sluppet i 2002. Den viste seg og skulle bli en av tidenes club bangere. Electro som sjanger ble betydelig større etter denne og har vært inspiriasjon for mange i årene etter. Musikkvideoen med deilige damer og ”big tools” spilles fortsatt på musikkanalene på tv. Den har blitt en av de mer kjente housevideoene. I tillegg til Satisfaction ble f.eks. I Love My Sex, Born To Be Alive og Turn Me Up store på utesteder rundt i verden.

Benny og fetteren Alle Benassi, startet med DJ’ing på 80-tallet. Senere startet de å produsere og ble bedre kjent som Benassi Bros. Sammen har de produsert låter som Illusion, Hit My Heart og Every Single Day.

Benassi har vært verden rundt. Han har spillt på festivaler som Coachella, Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival og WMC for og nevne noen. I tillegg til og være headliner på de store festivalene har han ristet i filler klubbene rundt om i verden.

I tillegg til og ha en lidenskap for house musikk, er sykling veldig stort for Benny. I fjor høst syklet han fra klubb til klubb på USA’s vest kyst. Han har likt sykling siden han var 6 år og bestemte seg for å kombinere disse i en uvanlig turne.

Marco Benassi som han heter, startet også plateselskapet Pump-Kin Music. Der skal han primært fronte nye og uoppdagede producere.

Den typiske “Benassi-sounden” finner vi igjen i f.eks Rockin’ High men det musikalske mangfoldet til BB har han vist mer og mer av de siste årene. Han har gitt ut gode låter i sjangere som går fra Electro til Trance. Ganske nylig kom Cinema. Den har blitt remixet av flere artister som f.eks. Congorock, Skrillex og Laidback Luke. Orginalen har en fengende vokal og et mer kommerst lydbilde. I løpet av året kommer han med nytt album. Det har fått navnet Spaceship og vil bli sluppet på Ultra Records.

Til slutt vil jeg bare si at mannen har rutine og erfaring i DJ båsen etter alle sine år bak spakene. Han vet hvordan man får mengden til klikke og med sin unike sound, er jeg sikker på Benny Benassi vil lage et liv uten like på Telenor Arena 16 April. Jeg gleder med veldig!

 

*** Kjøp billetter her ***
Sensation White Oslo på Facebook

Line-up Sensation Norway

 

Etter lang ventetid er endelig line-upen for Sensation Oslo klar.
Hold på hatten, dette er stort.

Telenor Arena vil forandres til Ocean of White lørdag 16. april 2011. Det har lenge blitt sagt at vi ikke får besøk av store artister og at hele eventet er en stor flopp. Jeg skal innrømme at jeg selv har vært skeptisk, men etter å ha sett line-upen er jeg helt klart meget POSITIVT OVERRASKET.
Vi vil fremover mot 16 april publisere lengre artikler om hver artist.


Avicii

Han er uten tvil en av de hotteste musikktalentene fra Sverige om dagen og megahitten hans Bromance var anthem for hele 2010. De andre godlåtene som My Feeling For You, Ryu, Rapture og mange flere har satt Avicii på toppen. Han debuterte på Sensation i Russland i fjor og snudde bygningen på hodet. Vi krysser fingrene og håper at ungguten gjør det samme med gymsalen på fornebu. Har du ikke sett Avicii før, sjekk ut noen av mixtapene hans som ligger her på bloggen og nyt de. Jeg gleder meg!

Benny Benassi

Det man sikkert kan si om Benny Benassi er at han spiller og produserer musikk som det er umulig å ikke danse til. Måtene han blander fengende melodier med pumpende electrolyder, lager alltid en magisk stemning på dansegulvet. Han vil alltid bli assosiert for verdensfenomenet Satisfaction, men fansen hans kjenner han for skape en energi som andre DJ’s bare kan drømme om!

Marco V

Hvis du skulle definere begrepet “Dance music purist” vil du ta hensyn til en rekke faktorer… Kunnskap, lidenskap og substans. Kombiner dem sammen og du får Marco V. Med flere utgaver av Sensation under beltet, vet han hvordan han skal sette fyr på dansegulvet. Noen mennesker er født med musikken i blodet, og Marco V er en av dem – en musikalsk kameleon og “crowd pleaser” hvor hans flamme av musikk aldri slukker.


Nils Noa
 

De av oss som har litt bedre kjennskap til DJ-miljøet i Norge er overhodet ikke sjokkert. Nils Noa har vært toneangivende i det norske housemiljøet de siste årene, og man kommer ikke forbi det faktum at han er en av Norges absolutt mest erfarne DJs. Han spiller og trollbinder folk over hele det sentraleuropeiske kontinentet, noe bare en håndfull andre norske DJs kan vise til de senere år. Han spiller musikk over et vidt spekter av sjangre, alt fra Breaks til House og Techno. Han kan også skilte med å ha vært en av de yngste gjennom tidene til å få levere inn en Essential Mix til Pete Tongs legendariske radioshow på BBC Radio 1, og låta hans Monkeybreak fra 2006 var en av undertegnedes favorittlåter fra nevnte år. Her kan det i alle fall ikke levnes noen tvil om at Nils Noa vet nøyaktig hva han driver med.

Sander van Doorn
 

En klar Sensation favoritt og mester av sjanger-kryssende produksjoner; Sander van Doorn fortsetter hans dominans på dansegulv verden over. Han har produsert lyder på et nivå de fleste bare kan drømme om. Når han tar utgangspunkt i de beste elementene fra de ulike sjangrene, er han i stand til å lage en potent miks som gjør at fansen alltid vil ha mer. Etter å ha drevet flere Sensation-folkemengder til vanvidd med det distinkte og energiske SvD soundet, er han igjen bevæpnet og klar til å levere varene igjen i Oslo.

Funkagenda
 

Etter en uforglemmelig Sensation debut i Tyskland på nyttårsaften, er vi nå igjen stolte av å presentere Funkagenda som en av headlinerne på den aller første Sensation i Norge. En viet lidenskap for musikk, sammen med en omfavnelse av teknologi, har befestet hans posisjon i fortroppen av “tøff, men melodiøs” big room house sound.
Armert med freshe og moderne cuts, blindende mash-ups og uovertruffen energi vil han få deg i stemning umiddelbart. Dette blir rått!

 
 

Kilde: Sensation.com